Kerstboom

De wekker gaat om kwart over zes en Luca ligt al te roepen dus die haal ik meteen uit bed, wel nadat ik eerst Giulia heb teruggelegd (want wie weet is het ook wel een beetje jaloezie dat hij zo moeilijk slaapt de laatste dagen), als Luca bij ons op bed zit, pak ik Giulia uit haar bed. En leg haar ook nog bij ons op bed. Wel een luxe hoor om uit te mogen slapen. Maar is niet voor niks, Erik moet naar de dokter toe voor zijn knie en hij neemt Giulia ook mee zodat ze ook nog even naar haar longen kan luisteren. Hij brengt eerst Luca naar het kdv en ik ga meteen naar mijn werk toe. Het is druk op de N3 richting de A15 en ik ga maar richting de A16. Dat rijdt een stuk beter in ieder geval en ik ben om tien over acht op de zaak.

Ik ga meteen aan de slag. Doe vandaag meerdere dingen, maar zit heerlijk ontspannen bij de documentatieafdeling en doe daar lekker mijn ding. De tijd gaat wat langzamer dan normaal lijkt het wel, maar het maakt niet uit, want ik heb het naar mijn zin.

Vanmiddag krijg ik van het kdv een foto van Luca en ik herken meteen mijn kleine mannetje weer, gelukkig!

Van Erik hoor ik later dat hij inderdaad een goede dag heeft gehad. En hij heerlijk gespeeld heeft met zijn vriendinnetje, die vandaag weer kwam wennen <3

Om vijf uur ga ik lekker naar huis. Erik en ik zijn bijna gelijktijdig thuis. En we gaan even met zijn viertjes patat halen.
Na het eten spelen Erik en Luca samen met de trein.

Giulia is moe en ik leg haar op bed. Ze valt vrij snel in slaap. Rond kwart over zeven gaan we opruimen en is het bedtijd voor Luca. Hij wil niet echt slapen, maar na een minuut of vijf is het toch stil.

Ik tuig eindelijk de kerstboom op. En vind het toch wel erg gezellig staan.

Ben blij dat hij staat. Morgenavond dan toch ook maar wat kerstkaarten gaan schrijven, ik ben dan toch alleen thuis 😉

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.