Kerstavond

De kinderen hebben duidelijk hun uitslaapmodus (tijdelijk) teruggevonden. Het is kwart voor acht als ik wakker schrik. Ik maak Erik wakker en daarna hoor ik ook Luca. Ik kleed me aan en Erik haalt Luca uit bed en als ik klaar ben pak ik Giulia. Ik kleed haar meteen aan. En Luca gaat spelen met zijn keukentje.
Erik is ondertussen de fles voor Giulia aan het maken en geeft deze ook aan haar. En ik zorg dat Luca weer helemaal tip top in orde is. Ik maak een boterham voor hem. En als allebei de kinderen klaar zijn, gaan we ze wegbrengen.

Als we de kinderen hebben weggebracht, gaan we naar een tuincentrum voor twee kerstcadeautjes, maar helaas kunnen we niks vinden. En ook bij een ander tuincentrum kunnen we niks vinden. Schiet niet op dus. Uiteindelijk vinden we bij tuincentrum nummer drie wat we zoeken.

We doen nog een boodschap bij de bouwmarkt en daarna gaan we naar huis toe, waar het huishouden op ons wacht. Het is echt nodig. Terwijl ik de was doe, stoft Erik alvast het hele huis. Daarna geeft hij de stofzuiger een rondleiding en ik doe hetzelfde met de dweil.
Als we klaar zijn eten we wat en is het tijd om lekker niks te doen. Ik kijk wat afleveringen van Gossip Girl, tot het tijd is om de kinderen op te halen. En Erik leest wat.

Om vier uur zijn we op het kdv. En Luca is lief aan het spelen en wil helemaal niet mee. Als ik goed kijk zie ik bijna alleen maar kindjes, die hij al kent, dus dat scheelt wel een hoop. Als we hem eindelijk zover hebben, gaan we Giulia ophalen. Zijn vriendinnetje Julia is helemaal blij om hem te zien. En als we weggaan wordt er ook weer druk gekust door die twee 🙂
Gelukkig zit ze na de vakantie weer gezellig bij Luca op de groep.

We gaan nog even snel naar appie toe en daarna lekker naar huis. Luca snoept al die tijd lekker van een appel.

Rond een uur of zes gaan we eten. Aangezien we geen zin hadden in gedoe, eten we lekker stokbrood met van alles en nog wat. Vooral de Franse kaas doet het goed bij Luca.

Na het eten, mag Luca nog even spelen. Giulia slaapt al die tijd al. We gaan haar zo meteen maar eens wakker.

We kijken nu lekker Serious Request, het is alweer de finale.

Verder wensen wij iedereen hele fijne kerstdagen en een gelukkig, gezond en liefdevol 2015!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.