Just one of those days

Vijf over één, ik hoor Luca en denk, neeeee, waarom nou? Ik slaap net. Ik ga bij hem kijken en hij ligt te mopperen in zijn slaap. Ik dek hem toe en ga weer terug naar bed. Geen idee hoe laat het is en hoe lang ik heb geslapen, maar Luca moppert dit keer harder. Ik laat me uit bed zakken en ga bij hem kijken. Nu zit hij recht op. Omdat ik echt toe ben aan wat slaap haal ik hem uit bed en leg hem bij ons neer. We zijn allebei zo weer vertrokken. Tot tien over vijf. Luca is wakker en wij moeten daarom ook maar wakker worden. Uiteraard zitten we daar helemaal niet op te wachten en Luca zet de boel opstelten. Gezellig joh zo vroeg 🙁

Om half zes ben ik er klaar mee en ik zet hem in zijn eigen bed, zodat we in ieder geval even op ons gemak kunnen wassen en aankleden.
Luca moppert in zijn bed door. En tot mijn verbazing slaapt Giulia al die tijd gewoon door. Ze wordt pas wakker als Luca al is aangekleed. Erik geeft Luca een boterham en wat drinken. En ik zorg voor Giulia.
Rond half zeven krijgt ze een fles. En tien minuten later spuugt ze diezelfde fles over mij en haar heen. Ik kleed haar om en daarna mezelf. Als ik terug kom in de woonkamer, ruik ik poep! Nee he ook dat nog. Ik verschoon Luca dus ook nog voordat we weggaan.

Luca huilt weer, zelfs het zoontje van zijn favo-juf kan hem niet afleiden, ook al doet hij wel heel erg zijn best en dat is echt lief om te zien.
Ik breng Giulia weg en klets nog even met de favo-juf. En dan om half acht ga ik echt naar de zaak toe.

Het is niet echt lekker weer, maar gelukkig valt het wel mee met de drukte.
Op de zaak ga ik meteen beginnen, maar alles is traag dus ik sluit de boel af en ik ga een bakkie halen.
Als ik terug kom, kan ik weer verder. De tijd gaat weer snel en ik switch weer lekker van functies. ‘s Middags zit ik op de plek van mijn collega, die vrij is. En ik ben heerlijk aan het werk en ga pas om kwart over vijf de deur uit. Gelukkig eten we kliekjes. Na het eten ruimt Erik op en ik zorg voor de kindjes.

Om kwart over zeven gaat Erik de deur uit voor zijn laatste les Italiaans en ik lees de kinderen voor en leg ze op bed. Inmiddels slapen ze heerlijk en kijk ik naar Maestro waar Spike een stuk van Ennio Morricone dirigeert, kippevel gewoon.

En deze foto mag ik jullie niet onthouden. Lijkt me zo lekker he, zo’n hangmat 😉

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.