Joggingbroekendag!

De wekker gaat om half zes, niet dat ik dat heb meegekregen, maar ik weet dat hij gaat. Ik werd wel wakker toen Erik me gedag kuste. En daarna kon ik helaas niet meer slapen. Ik heb nog wel gedoezeld, maar om kwart voor zeven was het echt over en uit. Ik blijf wel op bed liggen aangezien mijn slaapkopjes nog in dromenland zijn. Om tien voor acht hoor ik smakgeluidjes uit Giulia’s kamer.
En ik ga maar eens mijn bed uit. Uit Luca’s kamer hoor ik ook geluiden. Dus ik ga hem eerst even uit bed halen. Daarna haal ik Giulia uit bed en ik verschoon haar en trek haar lekker een joggingbroek en longsleeve aan. En bij Luca doe ik hetzelfde.
Vandaag houden wij joggingbroekendag! Gewoon omdat het kan en nodig is.

We kijken Bumba, bouwen torens en kijken naar de graafmachines buiten.

Na de lunch gaan de kinderen naar bed. En heb ik lekker een paar uurtjes voor mezelf. Op internet ben ik aan het kijken voor een vakantie voor volgend jaar. We zouden met vrienden gaan, maar zoals het er nu naar uit ziet krijg ik geen vrij in de zomervakantie. Wat wel heel erg jammer is natuurlijk. Dus nu gaan we kijken voor het voor- of naseizoen. En gaan we kijken of het Spanje of Italië wordt. Moeilijke keuzes weer, maar het komt vast goed.

Giulia wordt als eerste wakker en ik kan haar even ongestoord de fles geven. Als ze de fles leeg heeft wordt ook Luca wakker. Ik wacht nog even met hem uit bed halen totdat Giulia wat is uitgebuikt. En daarna leg ik haar in de box en haal ik Luca uit bed.
We eten samen fruit en daarna gaat Luca eerst kijken of de graafmachines er nog zijn. Als hij na tien minuten uitgekeken is, gaat hij het krukje pakken en bij Giulia bij de box staan. En maakt een “foto” van haar met zijn speelgoedtelefoon 😉

Aangezien mijn ouders gisteren ook onze tas mee terug namen, ga ik die nog maar even leeg ruimen. Giulia ligt bij ons op bed en Luca loopt heen en weer te banjeren.
Ik kom ook Giulia’s crocjes tegen, die we kregen in de vakantie en aangezien ik jullie nog een foto verschuldigd was, bij deze. Ik blijf ze echt te cute vinden.

IMG_7502.JPG
En nu maar hopen dat ze zo ook echt aan kan volgend jaar.

Erik is rond half zes thuis en ik ga meteen koken.
Luca wil in eerste instantie niet eten, omdat hij niet zelf mag eten. Maar uiteindelijk gaat alle spinazie er toch maar mooi in.
Na het eten gaat Luca samen met Erik nog even een marktplaatspakketje en een kraamzorgpakket voor Care4Gambia naar de supermarkt brengen. Ik had het nog over en zij zijn er superblij mee, dus ben ik ook blij dat ik ze kan helpen. En liever zo dan het weggooien.

Erik gaat badderen met de kinderen en ik ruim nog wat op ondertussen. Als ze klaar zijn leg ik Giulia op bed en ga ik zelf nog even douchen.
Giulia heeft er geen zin in en ik haal haar maar weer uit bed. We leggen met zijn drietjes Luca op bed. En niet lang daarna valt Giulia bij mij in slaap. Inmiddels ligt ze ook lekker op bed. En zitten wij op de bank te genieten van deze crimeavond!

Fijne avond!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.