Inbakeren

De wekker ging twee keer vanmorgen. Eerst om kwart voor zes voor Erik en daarna om kwart over zeven voor mij. Als ik opsta, is het in de kamers van de kinderen nog stil. Wat fijn is, want nu kan ik me alvast wassen en aankleden. Als ik klaar ben, moet ik Luca wakker maken. Zo sneu! Maar ja het is dinsdag, dus kdv-dag.
Als Luca helemaal klaar is, maken we samen Giulia wakker. En Luca geeft me een schone luier aan zodat ik Giulia kan verschonen. Hij wil wel echt heel graag voor haar zorgen <3

Om tien voor acht rijden we naar het kdv. En Luca weigert de trap op te lopen, handig ook als je een maxi cosi in je ene hand hebt. Gelukkig lukt het wel om hem en Giulia boven te krijgen.
Luca vindt het niet leuk dat ik wegga en Giulia weer mee neem. Nog twee maandjes wachten knul, dan blijft je zusje ook bij je.

Eenmaal thuis krijgt Giulia een fles en daarna leg ik haar op bed. En ga ik ontbijten. Als ik daar klaar mee ben ga ik even een rondje huishouden doen, want dat is wel echt even nodig.
Giulia heeft weinig zin om te slapen. En pas na haar fles van twaalf uur valt ze in slaap. En ik maar denken dat Luca zo nu en dan vermoeiend is 😉
Ik ben blij dat ze slaapt en nu kan ik even op mijn gemak shoppen voor een bikini, want nu ik bijna tien kilo kwijt ben, pas ik mijn oude niet meer en voor de vakantie is een bikini toch wel handig. En het is alweer twee jaar geleden dat ik een bikini kocht, dus is het er wel weer tijd voor dacht ik zo 😉
Morgen komen ze al binnen, dus ik ben erg benieuwd.

Rond half twee ga ik richting het consultatiebureau met Giulia. Haar naveltje lijkt ontstoken te zijn en ik wil dat er even naar gekeken wordt. Gelukkig is het niet ontstoken en irriteert alleen de buitenkant maar een beetje, wat waarschijnlijk door de romper en luier gebeurt.
Ook vraag ik toch nog even advies omtrent haar voeding. Het zit me niet lekker dat ze nog steeds om de twee uur komt voor voeding. Als ik dan ook uitleg dat ze heel erg slecht slaapt, krijg ik al snel te horen dat dat een oorzaak en gevolg situatie is. Ze vraagt om veel voeding, omdat ze veel wakker is. Ik krijg het advies om haar in te bakeren.
Daar gaan we morgen mee beginnen, want we moeten eerst even schilderstape halen. En ik probeer het toch graag overdag uit. Dan kan ik haar ook in de gaten houden.

Na het consultatiebureau gaan we nog even boodschappen doen. Maar Giulia is chagrijnig, omdat ze wakker werd gemaakt. En ze huilt hartverscheurend. Wat me altijd opvalt, is dat mensen je dan aan kijken alsof je je kind zwaar hebt mishandeld. Ik heb echt een hekel aan die blikken!

Als we terug komen geef ik Giulia een fles en daarna leg ik haar lekker op bed. En zowaar blijft ze een keer slapen.

Ook fijn! Nu kan ik mooi een aflevering van 24 kijken voordat mijn mannen thuis komen.

Als ik om vijf uur een whatsappje krijg van Erik, ga ik de keuken in. Vanavond eten we pasta pesto. Deze keer uit een pakje, want ik wil het eerst uitproberen voordat ik het helemaal vers ga maken. Maar het is erg lekker. En Luca vindt het, op de kip na, ook lekker. Dus het is zeker voor herhaling vatbaar.

Na het eten, begint het avondritueel. Ik ga met Luca douchen. En Erik zorgt voor Giulia. Na het douchen ga ik met Luca puzzelen. En als hij op mijn schoot zit, moet ik een foto maken van zijn krullen, want ik <3 zijn mooie krullen!

Tot een paar minuten geleden sliepen beide kindjes nog lief, maar inmiddels is Giulia weer wakker, van de hik 🙁

Ik wens jullie nog een fijne avond!

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. mafwief
  5 augustus 2014 / 9:07 pm

  zo lief en leuk ik <3 het 🙂

  • Marieke
   6 augustus 2014 / 2:19 am

   Hihihi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.