I did it :)

Was ik gisteren nog verbaasd dat ik mocht blijven liggen tot tien voor half acht. Vandaag was dat tot tien over half negen. Heerlijk om deze zondag mee te beginnen. Om kwart voor negen maak ik Erik wakker, want vandaag is het zover. Ik ga voor het eerst sinds oktober 2013 weer hardlopen.

IMG_7246.JPG

Erik mag lekker bij de kindjes blijven, terwijl ik loop.
Het lopen is behoorlijk pittig, maar wat is het weer heerlijk om te doen. Ik heb het echt gemist. Nu maar hopen dat ik geen last krijg van mijn bekken.
Als ik terug kom besluit ik nog even om via de trappen te gaan in plaats van de lift naar boven te nemen.
Thuis wil ik nog even de challenge van dag zes en veertien doen, maar als ik ze heb bekeken denk ik dat het niet verstandig is om ze te doen. Daar komt bij dat er ook een dreumes om me heen staat te dralen voor aandacht. En dat vind ik toch net wat belangrijker.
Ik ga even douchen en daarna gaan we lekker ontbijten.

Erik haalt een stofzuiger door het huis samen met Luca en ik doe de was.
Daarna doen we lekker rustig aan. Luca is weer heerlijk gek aan het doen.
Voordat allebei de kinderen naar bed gaan, kroelen we nog even met zijn drietjes. Wat een rijkdom! <3
De hele middag chillen we lekker en af en toe houd ik me bezig met de was.
Rond kwart over drie komt mijn broertje even de sleutel brengen van mijn ouders zodat ik de kat de komende week kan verzorgen terwijl mijn broertje en schoonzusje gezellig een weekje bij mijn ouders op visite gaan.

Rond half vijf gaan we richting vrienden om te barbecuen, maar als we daar aan komen is het toch best wel fris, dus eten we binnen van de plaat. Het is erg gezellig. En Luca en hun kleine meid spelen heerlijk met elkaar.

Inmiddels zijn we alweer een poosje thuis en liggen er twee kindjes op één oor. En wij zitten op de bank met een bakkie. Te genieten van deze allerlaatste vakantieuurtjes. Gelukkig hebben we over veertien weken weer samen vakantie 😉

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.