Huisartsenpost

Pfff…. Wat een nacht weer. Giulia is meerdere keren wakker. En om tien over drie wilde ze niet meer slapen. Pas na een fles en nog een hele tijd pruttelen viel ze eindelijk weer in slaap. Ik kan nog ongeveer vijf kwartier slapen en schrik wakker van de wekker. Ook Erik schrikt wakker. We hebben er allebei wat moeite mee. Maar ja weinig keus.

Ik breng de kinderen al op tijd weg. En geef Giulia nog een fles. Ze drinkt niet alles op en de juf neemt haar van me over. Ik hoop maar dat ze niet ziek wordt.

De werkdag gaat weer lekker vlot voorbij. Ook mede door mijn collegaatjes aangezien we de grootste lol hebben. Om vijf uur stap ik in de auto en ga naar huis toe. Erik kookt vanavond en ik let op de kinderen. Giulia is echt heel verdrietig. Ze is ontroostbaar. Zelfs een fles kan haar niet echt troosten.
Luca ligt inmiddels lekker te slapen. Hij is tegenwoordig zo ontzettend moe als hij van het kdv vandaan komt. Dat hij nog net niet aan tafel in slaap valt.

Als Giulia om tien uur nog steeds niet lekker is en ontroostbaar blijft, belt Erik met de huisartsenpost. Hij mag meteen langskomen met Giulia.

Na een halfuurtje zijn ze al weer terug. Giulia’s longen zijn schoon en het einde van haar verkoudheid is inzicht volgens de huisarts.
Ik geef haar nog een schone luier. En temperatuur haar nog even. Ze heeft weer koorts en ik geef haar een zetpil. Daarna leggen we haar op bed en eindelijk valt ze in slaap. Nu kunnen wij ook lekker gaan slapen. Hopelijk weer eens een nacht zonder onderbrekingen.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.