Houdini

Voor het eerst sinds een aantal nachten sliep Giulia weer bij ons in bed. Na de laatste fles slaapt ze wel eerst in haar eigen bed. Totdat ze wakker wordt voor de nachtfles. Als ik op haar kamer kom, heeft ze weer voor Houdini gespeeld en ligt ze weer flink te maaien met haar armen. Ik geef haar de fles en baker haar weer in, maar helaas heeft ze er echt geen zin in. En ligt ze flink te mopperen en te jammeren. Ik haal haar uit bed en leg haar bij ons neer.
Ik doezel wat, maar naast me ligt er continue één geluidjes te maken en te smakken. Als Eriks wekker afgaat, slaapt ze eindelijk. En Erik legt haar op zijn plekje. Zodat ik wat meer ruimte heb. Om kwart voor zeven schrik ik wakker. En zie weer een paar armpjes heen en weer gaan. Ze heeft zich wederom losgewurmd.
Ik maak haar hydrofiele luier los en leg haar nog even bij mij neer.
Dan hoor ik ook Luca. Zoals iedere ochtend ga ik eerst Luca doen en daarna Giulia.
Uiteindelijk moet ik nog haasten ook. Om kwart over acht rijden we weg en om vijf voor half negen is Luca op het kdv. Ik krijg een dikke kus van hem. En hij zwaait me samen met zijn favoriete juf uit.

Ik ga snel met Giulia weer naar de auto, want ik heb om tien voor negen een afspraak op het stadskantoor, om een id-kaart aan te vragen voor Giulia.
We zijn op tijd en hoeven maar even te wachten. Volgende week kunnen we haar id-kaart ophalen.
Als we klaar zijn, gaan we naar Etos toe om inkopen te doen voor de vakantie. Ik kocht voor 183 euro aan producten en hoefde maar 87 euro af te rekenen. Heerlijk om zo te shoppen. Dat mag van mij best vaker, met kleding of zo 😉

Giulia heeft in al die tijd maar één hazenslaapje gedaan en ik leg haar op bed. Maar daar is ze het duidelijk niet mee eens, helaas.
Uiteindelijk valt ze pas na mijn lunch in slaap, als ik haar in haar inbakerdoek leg. Eerst begint ze te mopperen, maar dat is van korte duur. Als ik ga kijken, ligt ze te slapen. Ik ga strijken en als ik daar mee klaar ben, ligt ze alweer met haar ogen open. Ik zeg niks en loop weer weg. Uiteindelijk valt ze weer in slaap en moet ik haar zelfs wakker maken voor haar fles.

Om tien voor zes zijn Erik en Luca thuis en we kunnen meteen eten. Luca is het hier absoluut niet mee eens en wil echt niet eten, maar spelen.
Terwijl wij eten zit hij met zijn duplo te spelen. En uiteindelijk eet hij wel wat. Al kost het hem aardig wat moeite.

Na het eten mag Luca nog even spelen.

En ik doe Giulia in bad. Daarna is Luca aan de beurt.
Ook bij het toetje doet hij weer moeilijk en wil wederom met duplo spelen. Maar uiteindelijk eet hij dat ook op. En daarna gaat hij tot mijn grote verbazing wel lief slapen.
Ik kroel lekker met Giulia, terwijl Erik is douchen.

Inmiddels ligt ook Giulia op bed, al dan niet slapend, ik hoop van wel. Ze ligt in ieder geval wel in haar inbakerdoek dus hoop dat als ze slaapt dat nog een poosje doet.

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.