Het einde van de vakantie

Is weer in zicht. Morgen gaat het gewone leven weer beginnen en wat zie ik daar tegenop zeg. 

Niet omdat ik dan weer alleen ben met de kinderen, misschien ook wel trouwens, maar voornamelijk omdat Erik weer moet gaan werken. De wekker weer om half zes gaat en de kinderen dan weer uit hun uitslaapmodus gehaald worden. In vakanties geniet ik altijd intens van het feit dat we samen zijn, met en zonder kinderen. Klinkt waarschijnlijk erg klef, dat is het natuurlijk ook. Maar 24/7 samen zijn vind ik heerlijk <3 En deze vakantie hadden we zelfs het voorrecht om twee keer een nacht geen kindjes te hebben, aangezien ze twee keer mochten logeren. Eén keer bij mijn vriendinnetje en haar gezin en één keer bij mijn zusje en zwager. Daarnaast gingen de kinderen ook nog gewoon hun daagjes naar het kdv toe, zodat ze wel in hun ritme bleven en de man en ik qualitytime samen hadden. Wel jammer dat ik twee van de drie dagen ziek was, maar dat mag de pret niet drukken. Die twee dagen bijna niks doen was ook heerlijk en ook echt nodig. De dagen dat we wel met zijn viertjes waren, waren ook erg leuk en fijn en hebben we ook van elkaar genoten. 

Maar nu, nu is de laatste avond aangebroken. En zullen we vanaf morgen naar onze vakantie toe moet gaan leven in juni, want dat zal dan weer de eerste vakantie zijn. 

Stiekem hoop ik dat we nog twee weekendjes weg kunnen. Een keer samen en een keer met de kinderen. Maar dat zien we de komende maanden wel. 

  

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.