Heerlijk

Heerlijk geslapen tot dat de wekker ging om half zes. We komen allebei met moeite uit bed, maar de plicht roept en het ochtendritueel gaat beginnen. Giulia ligt al heerlijk lief en tevreden om zich heen te kijken en Luca slaapt nog. Ik moet wel echt even moeite doen om hem wakker te krijgen.
De rest van het ritueel verloopt best goed en we zitten iets na zevenen in de auto.
Voor het eerst sinds Giulia naar het kdv gaat, huilt ze als ik wegga. Ik knuffel haar nog een keertje en gelukkig laat ik haar toch lachend achter.

Om half acht ga ik richting de zaak. Het lijkt mee te vallen met de drukte op de weg. En op een korte file na, rijdt het inderdaad lekker door. Ik ben iets na achten op de zaak. En mijn twee collega’s zijn er al. Ik begin om half negen. En een uur later gaan de mannen vergaderen. Ik vermaak me prima en ik ben helemaal in mijn element.
Ook als de mannen terug zijn, kan ik me nog prima vermaken. De dag vliegt voorbij.

Erik haalt de kinderen van het kdv en ik doe wat boodschappen. Ik ben rond zes uur thuis en Erik is al begonnen met koken.
Luca eet voor het eerst met een lepel zijn hele bordje leeg, voor iedere andere ouder misschien heel normaal, maar ik ben supertrots op hem. Normaal eet hij meer met zijn handjes dan met zijn bestek.

Na het eten wordt er even heerlijk op de bank gehangen.

 

Daarna lees ik Luca voor. En is het bedtijd.
Giulia is nog onrustig en klaarwakker. Ze ligt lekker bij ons. Gelukkig valt ze nog redelijk vlot in slaap zodat wij ook nog iets aan onze avond hebben.

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.