Gymen

Vandaag staan we wel gewoon om half zes op als de wekker is gegaan, ook al doet het wel pijn. Denk ook niet dat dit tijdstip ooit gaat wennen, maar goed het is niet anders.
Ik haal eerst Luca uit bed, zodat ik hem op mijn gemak kan wassen en aankleden. Giulia ligt ondertussen al wel lekker wakker te worden.
Als ik klaar ben met Luca is Giulia aan de beurt.
Het is tien voor half zeven als ik klaar ben met haar. Terwijl Erik naar de zaak gaat, ga ik de keuken in om de flessen te maken.
Om tien voor zeven gaan we de jassen en schoenen aan doen. En daarna gaan we naar de auto toe.
Ondanks dat we in een andere wijk wonen, ben ik binnen zeven minuten bij het kdv.
Ik breng de kinderen naar hun lokaal en de juf verteld me dat Luca vanaf 1 december naar de peuters gaat. Een maand eerder dan gepland dus en ik ben blij dat dat gelukt is. Hopelijk heeft hij daar wel meer uitdaging. Nu maar hopen dat zijn vriendinnetjes ook naar dezelfde peutergroep gaan, zou leuk zijn als ze bij elkaar komen.

Om half acht rijd ik richting mijn werk. Er is nog helemaal niemand en ik geniet nog even van de stilte.
Mijn collega’s komen binnen druppelen en ik ga maar eens beginnen.
Het is een lekker productief dagje. Maar ben blij als het vijf uur is. Ik heb inmiddels hoofdpijn en ondanks de paracetamol wil het niet zakken.

Erik heeft de kinderen weer opgehaald. En als ik thuiskom ga ik Giulia de fles geven en Luca kijkt tijdens het gymen op mijn been naar Bumba. Geloof dat het tijd wordt voor peutergym 😉
Aangezien we vrij laat zijn met eten, ga ik na het eten meteen douchen. Als ik klaar ben, gaan we Luca’s tanden poetsen. En Erik legt Giulia op bed. En trekt Luca zijn pyjama aan.
Daarna leggen we hem samen op bed.

Inmiddels slapen ze allebei en hopelijk blijft dat zo.
Gelukkig is mijn hoofdpijn wel gezakt.

Fijne avond!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.