Graafmachine

Giulia heeft last van een groeispurt denk ik, want ze wordt om tien voor vier wakker en heeft duidelijk honger. Gelukkig kan ik haar na haar fles weer in bed leggen. Zonder morren gaat ze ook weer slapen en zo kan ik ook nog lekker slapen, alhoewel lekker. Om half zes gaat Eriks wekker alweer en daar word ik wakker van, dan schrik ik ook weer wakker als hij weggaat en uiteindelijk maakt Luca me wakker om zeven uur met zijn gemopper. Ik wil er niet uit, maar ja ik heb niet veel keus helaas.
Aangezien Giulia nog ligt te slapen kan ik Luca niet verschonen. Dus geef ik hem een beker melk en een krentenbol. Zo fijn dat hij steeds vaker zijn papfles links laat liggen op de dagen dat ik niet werk.
Luca mag na zijn ontbijt tv kijken.
De graafmachine buiten is inmiddels interessanter. Iedere keer als de graafmachine wegrijdt, begint Luca te jammeren.
Giulia wordt rond kwart over acht wakker en ik verschoon haar en kleed haar ook maar meteen aan. Als ik dan toch bezig ben, kan ik Luca net zo goed ook meteen doen.

Als Luca de doekjes in handen krijgt, gaat hij spelen met een vrachtwagen, een bakje en de billendoekjes. Hij vermaakt zich prima.

Terwijl Luca speelt en Giulia in de box ligt, vouw ik de was op. Als Giulia moe wordt leg ik haar op bed en daarna ga ik strijken. Luca roept steeds au als ik het strijkijzer beet heb. Blijkbaar heeft het branden van zijn hand aardig wat indruk gemaakt de vorige keer.
Na het strijken, krijgt de stofzuiger nog een rondleiding en Luca helpt mee.
Daarna gaan we samen met de duplo spelen.
Giulia is inmiddels ook wakker en krijgt een fles. Luca eet ondertussen ook. En als hij klaar is, wil hij graag naar bed toe. De wonderen zijn de wereld nog niet uit 😉
Als Giulia ook op bed ligt, ga ik snel douchen. Jammer genoeg is Luca na anderhalf uur al weer wakker.
Erik is om kwart voor drie ook al thuis, aangezien ik om half vier bij de dokter moet zijn. Ze gaat, na twee maanden tobben en me niet lekker voelen, het spiraaltje eruit halen. Ben er helemaal klaar mee. Ik ben erg zenuwachtig, maar dit blijkt absoluut voor niks te zijn. Ik heb niks gevoeld in ieder geval.

Om tien voor vier ben ik weer thuis en we gaan nog even wat boodschappen doen.
Daarna gaan we koken en lekker eten.
En om kwart voor acht liggen de kinderen fris, fruitig en slapend in bed.
Erik heeft al een poosje zitten leren. Nu lekker samen bank hangen en genieten van een bakkie!

Fijne avond!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.