Godswonder

Had ik het gisteren over de slaapgenen van Giulia? Vandaag is het omgedraaid. Ik word om zes uur wakker van Giulia, ze ligt te hoesten. Ik ga haar snel pakken en leg haar bij ons neer. Het duurt even voor ze in slaap valt. Maar uiteindelijk slapen we allebei nog tot half acht, want dan is Luca wakker. Hij heeft al wel eerder gemopperd, maar daar heeft Erik niet op gereageerd ( ik heb het niet gehoord namelijk ;))

Rond acht uur gaan we uit bed. Giulia krijgt een fles en Luca wat te drinken. Luca kijkt tv.

Ook spelen Luca en Giulia weer lekker samen.

We doen het rustig aan en na het ontbijt gaan we eens wat doen. Erik geeft de stofzuiger een rondleiding en ik maak alvast de pastasaus voor de lasagne. Tussendoor doe ik ook nog de was.

Tegen half één ga ik even naar de stad toe, even zonder kinderen, wat ook weleens fijn is. Aangezien ik maar bij één winkel hoef te zijn wil ik ook daar parkeren, maar na een rondje rijden is er helaas geen parkeerplaats. Dan maar weer naar huis. Dan ga ik dinsdagmiddag wel even voordat ik naar de kapper ga.

Als ik terug kom, kijk ik een aflevering Gossip Girl, terwijl de kinderen lekker slapen.

Rond kwart over twee maakt Erik Luca wakker, want we gaan naar Eriks beste vriend toe. Hij is in de weekenden weer thuis en doordeweeks moet hij revalideren.
Als we weer weggaan, ben ik behoorlijk aangeslagen. Het blijft een godswonder dat we nog op visite kunnen gaan. En daar zijn we allebei heel dankbaar voor. Hij had niet één engeltje op zijn schouder, maar wel een stuk of honderd.

Thuis maak ik snel de lasagne af, zodat we niet extreem laat eten.
Hij ziet er weer heerlijk uit. En smaakt dan ook superlekker.

Na het eten wordt er nog even gestoeid. En dan is het alweer bedtijd. Luca gaat lief slapen en Giulia is nog wakker. Ze heeft het slecht naar haar zin helaas. Ik hoop maar dat ze snel slaapt, want ze is hartstikke moe.

Fijne avond!

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.