Gelukkig

Vanmorgen is het iets over zevenen als ik wakker schrik van twee kinderen. Ik haal ze allebei uit bed en leg ze bij ons in bed neer. Erik slaapt nog, maar is al snel wakker. Ik kruip ook nog even over de dekens en kijk naar de kinderen en Erik. Van dit soort plaatjes word ik ontzettend gelukkig. Ik geniet hier dan ook volop van.
Na tien minuten is Luca er wel klaar mee en gaat van het bed af. Hij wil dat ik er ook uit kom, helaas. Maar ik ga toch maar. Hij gaat meteen zijn vrawawe pakken en op het speelkleed zetten in de woonkamer.
Ik kleed Giulia alvast aan, scheelt weer voor straks. Erik geeft haar eten. En ik ga alvast lekker rommelen in huis, zoals ik dat iedere zondag doe.
Erik maakt het ontbijt en daarna stofzuigen we samen (hij de ene helft en ik de andere helft ;)) het huis.
Daarna gaan wij ons ook wassen en aankleden. En ook Luca mag er aan geloven.
Als Giulia wakker is krijgt ze haar tweede fles en daarna gaan we naar mijn schoonouders toe.

Tussen kwart over een en half twee zijn we daar. Ze genieten weer volop van de kinderen.

Nadat we een bakkie hebben gedaan en wat hebben gegeten, gaan Erik en ik even naar Prenatal toe, aangezien Giulia echt kleding nodig heeft en de kinderen blijven bij opa en oma. Zo hebben ze ook even qualitytime met de kinderen. Waar ze intens van genieten, want dat komt niet zo vaak voor.

Binnen een uur zijn we weer terug. En we zijn erg goed geslaagd. Voor allebei de kinderen.

 

Giulia krijgt nog een fles en uiteindelijk vertrekken we rond half vijf weer naar huis. Thuis gaat Erik meteen koken en aangezien Luca nog moe is, omdat hij te weinig heeft geslapen, is hij stik chagrijnig en wil hij alleen maar bij mij hangen. Maar eerst geef ik Giulia nog wat worteltjes, die er al beter in gaan dan gIsteren. En daarna mag Luca lekker bij mij hangen. We kijken samen het Sinterklaasjournaal, echt even een momentje voor ons samen. En Giulia kijkt ook mee vanuit haar wipstoel.

Na het eten gaan we lekker badderen. En daarna leg ik Giulia op bed en lees ik Luca voor. Na drie boekjes lezen is het ook voor hem bedtijd. Ze zijn allebei zo vertrokken, al heeft Giulia wel even liggen mopperen.

Wij kijken drie op reis en boeken onze vakantie opnieuw aangezien er iets mis is gegaan. Maar nu is het gelukkig wel gelukt.

En dan is deze zondagavond alweer om, jammer genoeg. Hoe meer je aan je weekenden toe bent, hoe harder ze voorbij lijken te vliegen.

Fijne avond!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.