Frustratie

Vannacht slapen we slecht, Luca heeft dubbele oorontsteking en slaapt prima. Hij jammert wel steeds in zijn slaap en daar worden wij wakker van. Nurofen, een zetpil en neusspray lijken wonderen te verrichten. Ik breng hem dan ook naar het kdv toe, maar maak wel de afspraak dat ze me bellen als hij zich weer niet lekker voelt.

Als ik hem heb weggebracht, ga ik even naar Papendrecht. Aangezien mijn telefoonhoesje gisteren door een boze dreumes is gesloopt, wil ik even een nieuwe halen.

20140709-201813-73093788.jpg

Als ik thuis ben, ga ik online maar even op zoek naar een nieuwe huistelefoon, want die we nu hebben, doet het niet meer. Al snel vind ik er eentje en bestel hem meteen. Hoop maar dat we hem snel binnen hebben. Is voor mijn schoonouders ook fijner, aangezien zij ons altijd daarop bellen.

Vandaag zijn Erik en ik vier jaar samen, time flies❤️
En ik heb een cadeautje voor Erik gekocht, wat ‘s middags bezorgd wordt. En ook het kraambezoekboek is binnen.

20140709-202243-73363189.jpg

Om kwart over drie krijg ik een berichtje dat Luca nog steeds niet lekker is. En ik ga hem maar weer ophalen. Als ik thuiskom geef ik hem meteen nog een beetje nurofen en wat neusspray.
Luca ziet iets op tafel liggen en gaat meteen kijken. Ziet het cadeautje van Erik liggen en wil het openmaken haha.

Erik komt gelukkig al redelijk op tijd, want Luca is aan het boeven, hangen en huilen. En wil helemaal niks.
Ik merk dat ik dat steeds lastiger vindt, nu ik steeds minder kan. Ik vind het nogal frustrerend. Maar goed nog even volhouden.
Ook eet Luca al dagen heel erg slecht. Avondeten wil hij sowieso niet. Het enige wat goed gaat zijn lu crackertjes en zijn papfles. In dat opzicht ben ik al blij dat er iets naar binnen gaat.

Ik hoop maar dat hij morgen weer is opgeknapt. Is vooral voor hem heel erg fijn. En voor ons natuurlijk ook.

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.