Freubelen

De titel alleen al klinkt al eng als het uit mijn mond komt, maar de laatste tijd ben ik echt van het freubelen. Ik merk dat het erg rustgevend werkt. Op zich ben ik namelijk wel creatief, maar vooral in het bedenken van iets, de uitvoering is vaak een ander verhaal. 

Enkele weken geleden zag ik op Facebook een foto voorbijkomen met daarop een letterbanner. Na wat vragen, kwam ik erachter dat ik ze online kon bestellen. Ik koos voor de pastelkleurige letterbanner van A Little Lovely Company (ze zijn ook gewoon te koop bij Xenos, maar daar kwam ik later achter). 

Toen de banner binnen kwam, deed ik wat ideeën op op Pinterest en maakte vervolgens de eerste slinger. Uiteraard in het kader van Sinterklaas, want de beste man was tenslotte pas net in het land. 

  
Van Sinterklaas kreeg ik de lightbox, ook van A Little Lovely Company. Nog een manier om mijn creativiteit in kwijt te kunnen (helaas bleek deze beschadigd te zijn en ben ik in afwachting van een nieuw exemplaar) Toch zal ik, ik niet zijn, als ik hem toch niet even heb uitgeprobeerd. En ik ben helemaal verliefd. Hopelijk komt een nieuw onbeschadigd exemplaar snel. 

  
Ondanks dat ik de pastelkleurige letterbanner erg leuk vind, heb ik voor de kerst de zwarte ook nog maar aangeschaft, vind dat toch net even wat sjieker staan. Dus maakte ik, zodra de banner binnen kwam een kerstboom met woorden, wederom geïnspireerd door Pinterest, maar heb er toch net even wat anders mee gedaan. 

  
De tape kocht ik bij Hema en is helemaal in kerststijl. 

Gisteren vierden we alvast de verjaardag van Luca, dus moest de kamer vrijdag versierd worden. En maakte ik van de pastelkleurige banner, twee slingers. 

  
  
In verband met lichtinval, heb ik deze foto’s gebruikt, dan zie je nog enigszins iets van de kleuren. 

Ik heb nu alweer zin om de volgende slinger te maken, maar daarvoor wacht ik nog even tot na kerst. En ik kan niet beloven of ik dan deze kleur banners gebruik of dat ik nog een andere kleur aanschaf. Want merk wel dat het een beetje verslavend werkt 😉

Naast de letterbanners vind ik het ook erg leuk om andere mensen te verrassen met echte post. En ondanks dat ik er geen zelfgemaakte spulletjes in kan doen, want ja die twee linkerhanden zijn echt niet handig 😉 Maar dat neemt niet weg dat ik er niet allerlei andere dingetjes bij doe. 

  
De kaartjes met tekst zijn van Hema, een blik vol geluk! De kaartjes met de dieren zijn van Illeke.nl! Kaartjes waar ik altijd erg vrolijk van word, dus de site is zeker het bezoeken waard. De labels zijn gemaakt door MadebyBir.nl, op haar site vind je nog veel meer eigen gemaakte spullen. Het engeltje kreeg ik bij een bestelling van Vlindersinjebuik.nl! Op haar site kan je terecht voor onder andere cadeaupapier en stempels. 

Tot slot ben ik erg nieuwsgierig waar jullie je creativiteit in kwijt kunnen en wat jullie favoriete freubelspulletjessites zijn. 

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Patricia
    19 december 2015 / 9:41 am

    Ookal reageer ik niet altijd ik lees wel!
    Ik ben erg blij met je post. Altijd leuk om te krijgen. Ik vind jou weer erg reactief in wat je allemaal erbij op stuurd en ben daar zelf weer niet zo goed in. Alles wat je me toe gestuurd hebt aan kaartjes en plaatjes hangt bij ons in de woonkamer in een hart van de action.
    Met creabeaen ben ik vaak bezig met kleuren, (kleurplatenboek van de action) koken, verven van oude meubels, op internet leuke knutsel ideeën opzoeken en proberen na te maken. Bv een krans kopen van stro en met een lijmpistool kerstballen opplakken. Ik ben wel erg benieuwd hoe jij die slinger hebt gemaakt. Heb nog even voor Vera jarig is en wil wel een maken voor haar. Ga zo door met je blogs! I loved it.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.