Foto’s

Vanmorgen weer veel te vroeg wakker. Als Erik weggaat kan ik niet meer slapen, niet handig als je nu nog langer kan slapen. Maar het is niet anders helaas. Wel schiet meteen door me heen dat we vandaag de foto’s van de fotoshoot te zien krijgen. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat.
Luca hoor ik rond zeven uur. Mooie tijd, dan kan ik hem ook weer op tijd naar het kdv brengen.

Als ik Luca heb weggebracht, ga ik meteen boodschappen doen. Best een fijn tijdstip zo ‘s ochtends vroeg.
Als ik thuis kom ga ik eerst even zitten met een bakkie. Dat even wordt wat langer, want ik kan me nergens toe zetten, terwijl ik zoveel wilde doen. Gelukkig hoef ik niks en dat scheelt wel. Uiteindelijk ruim ik de box op. De dozen van UPC staan er nog in. En zet er wat knuffels van de baby in. Voorlopig moet de box leeg blijven tot de baby er is. Ben benieuwd of dat lukt.

20140625-191732-69452100.jpg

Tijdens het niks doen, bedacht ik dat ik toch een traktatie wil maken voor Luca voor als de kleine meid is geboren. Het hoeft niks spectaculairs te zijn, maar gewoon iets kleins. Plaatje heb ik in ieder geval al.

20140625-191918-69558158.jpg

Morgen even inpakpapier halen en rozijntjes en dan moet het goed komen. Had al allerlei andere leuke creaties gezien, maar geloof niet dat ik na de bevalling behoefte heb om te knutselen. En dit kan ik al mooi voorbereiden.

Ondertussen check ik zo nu en dan de mail, in de hoop dat we mail hebben van de fotograaf, maar helaas.

Verder heb ik nog steeds geen fut om iets te doen en voel me best schuldig, maar heb gisteren ook wel genoeg gedaan. En er komen nog meer verlofdagen aan.

Na de lunch mag ik naar het ziekenhuis toe voor controle bij de verloskundige.

20140625-192339-69819806.jpg

Het loopt een halfuurtje uit. Mijn bloeddruk is weer mooi, 120/62.
En de baby ligt ook nog steeds met haar hoofd naar beneden. Alleen is ze nog niet ingedaald, wat ik jammer vind, want dacht echt dat die pijn daar van de week vandaan kwam. Maar ja wat niet is, kan nog komen. Wel moet ik rustig gaan zitten als mijn vliezen zijn gebroken en meteen naar het ziekenhuis bellen. En indien mogelijk ook meteen daar naartoe.
Ik moet wel gaan bloedprikken. Op de een of andere manier is mijn rhesus c nooit getest, of wel getest maar de uitslag zweeft nog ergens rond. Nou ja ik ben toch in het ziekenhuis, dus dan doen we dat maar meteen. Het kan maar gebeurd zijn.
Volgende week dinsdag word ik daarover gebeld. En ik hoef pas weer elf juli terug te komen voor controle. Mits ik niet bevallen ben in de tussentijd.
Blijf het vreemd vinden dat er zo lang tussen zit, maar als er iets is bel ik toch wel. Dat is dan weer de andere kant.

Als ik klaar ben in het ziekenhuis, check ik de mail nog maar eens. Helaas nog steeds niks. Mijn geduld wordt wel echt op de proef gesteld. Maar goed de dag is nog niet om.

Thuis plof ik weer op de bank. Ik zou pastasaus maken, maar heb er geen puf meer voor. Erik haalt daarom gewoon kant en klare saus. En de pastasaus maak ik morgen, zodat ik die in de vriezer kan leggen.

Om half vijf ga ik Luca ophalen en ook nu komen Erik en ik weer bijna tegelijkertijd thuis. Wat fijn is, want Erik gaat lekker koken.
En dat het goed smaakt blijkt wel, Luca zit te eten alsof zijn leven er vanaf hangt. En hij de hele dag niks heeft gekregen.

Inmiddels ligt Luca lekker op bed en wachten wij nog steeds op de foto’s. Maar ik denk zomaar eens dat we ze vandaag niet meer krijgen. Wat ik persoonlijk jammer vind, zeg dan niet dat ze vandaag klaar zijn. Maar goed, wat in het vat zit verzuurt niet zullen we maar zeggen.

Fijne avond!

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. mafwief
  26 juni 2014 / 10:02 pm

  lees weer zo lekker weg … maar wil nu wel fotoooooos hahahaha 😉

  • Marieke
   27 juni 2014 / 12:42 am

   Foto’s komen zsm, beloofd!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.