Emomuts

Zo mag je me best noemen. Voordat ik zwanger werd was ik al emotioneel aangelegd, maar na twee zwangerschappen, kan er geen mop meer tegenop dweilen. Bij het minste sentimentele programma, woordje of ander dingetje, kan ik volschieten. Tot grote ergernis van mezelf. Al is het soms ook mooi dat ik die emoties heb. 

Regelmatig schiet ik vol door de kinderen. Het kan gebeuren als ze lief samen spelen of zitten te genieten van hun eten. Maar eigenlijk gebeurd het nog het meest als ze iets doen! Giulia kan bijvoorbeeld ineens heel erg gaan kroelen en kusjes gaan uitdelen, waardoor ik de tranen van geluk op voel komen. Luca daarentegen wil nog weleens uit de hoek komen met zijn woorden. Zo vertelde hij een poos terug, dat hij met mij wilde trouwen, maar ook met zijn vriendinnetje van het kdv en dan wil hij twee baby’s. Hoe schattig! Drie jaar oud en dan dat al zeggen. 

Van de week kreeg ik een lesje haren in model brengen bij Luca van Erik. Toen Erik klaar was, deed ik zijn jas dicht en begon over zijn haar. Vervolgens vertelde hij me nog eens hoe ik zijn haar moet doen. Toen ik tegen hem zei, dat ik van hem houd, antwoordde hij, ik ook van jou en gaf me een kus! Jullie begrijpen nu de titel van deze blog? Ik werd echt zo ongelooflijk week! En toen moest ik nog gaan werken. En dan in de auto nog eens herhalen. Hou van jou mama poep! Waar hij na wat navragen, poepie mee bedoeld. En dus zegt hij nu steeds mama poepie tegen me  <3

 

Bron: Chickslovehappiness.com

Volg:

2 Reacties

 1. Patricia
  8 januari 2016 / 3:11 pm

  Hey mama emo,

  Aangenaam me to!
  Zo kan ik huilen toen ik de jongens voor het eerst naar school bracht. Zo zitten ze nog lekker bij je thuis en zo zitten ze op school.
  Dan de eerste keer schoolreis. Iedereen zwaaien en dan een minimensje van mij in zo’n mega bus. En als ze terug komen dat ze verstopt zijn en hoe blij ze zijn dat wij in het grapje stonken. Man dan sta ik heel hard mijn tranen in te slikken. Gelukkig was er een moeder die zei ik ben dan zo week! Ik zei ja ik ook!!! Haha

  Vera heeft een pop voor haar verjaardag gekregen. Ze ligt er aldoor boven op kusjes te geven en te doekedoeken (zo noemen wij knuffelen) zo schattig.

  En ik kan janken als ik een romantische film zie met mooie sene’s erin.
  Of als ik naar hello goodbye kijk kan ik ook lekker snotteren. Nou ja noem maar op.

  Ik heb er laatst een heel stuk over gelezen.
  Grappig hoe dat werkt na je kinderen.

  • Marieke
   10 januari 2016 / 8:34 pm

   Hihi! Fijn he zwangerschappen en emotionele buien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.