Eindelijk weekend

Vanmorgen mochten we lekker blijven liggen, nou ja de kinderen en ik dan, Erik moest gewoon om half zes op. Ik hoorde zijn wekker wel, maar heb me lekker omgedraaid hihi.
Nadat hij deur uit was heb ik nog een klein half uurtje kunnen doezelen. Giulia kwam rond tien over half zeven en heb haar lekker bij ons in bed gelegd. Daar hebben we nog lekker verder gedoezeld. Al duurde dat maar een minuut of twintig, want toen kwam Luca. Ook hij heeft nog even in het grote bed gelegen.

Om kwart over zeven zijn we er uit gegaan. Ik heb beide kinderen gewassen en aangekleed. En daarna lekker eten en drinken gegeven. En ook mijn eigen maag gevuld.
Luca gelooft niet dat hij een pastamond heeft en als ik een foto maak, moet hij heel hard om zijn eigen gezicht lachen

Giulia gaat nog even lekker een tukkie doen. En terwijl ik me was en aankleed is Luca aan het boeven. Daardoor slaapt Giulia maar een halfuurtje.
Om tien over half tien gaan we naar mijn vriendinnetje en haar dochtertje toe. Zodat Luca en zij samen kunnen spelen. Van bijkletsen komt nooit echt wat terecht, maar gelukkig hebben we onze qualitytime-avonden daarvoor.
Het is wel gezellig en de kindjes vermaken zich ook best goed.
Luca eet nog twee boterhammen, eigenlijk drie (hij eet Emma’s boterham ook op :p)
Gelukkig had zij geen trek meer ūüėČ

Na de boterhammen gaan we naar huis toe. Giulia is in de maxi cosi in slaap gevallen en Luca is gelukkig nog wakker.
Als we boven zijn leg ik Giulia, wakker :(, in bed. En ook Luca gaat lekker slapen.
Ik ruim nog even de vaatwasser uit en in. En ga daarna eten. Giulia ligt nog steeds te kletsen en te spelen. Maar zolang ze rustig ligt, laat ik haar lekker liggen.
Om half twee is ze er echt klaar mee. Ik haal haar uit bed. En ze heeft een beetje gespuugd en een volle luier. Als ik haar verschoond en omgekleed heb, neem ik haar mee naar de woonkamer. Ik probeer haar alsnog in slaap te krijgen, maar dat lukt niet. Wat echt jammer is, want ze moet echt nog even slapen. Ik besluit om op ons bed te gaan liggen met haar. Maar ze gaat alleen maar liggen keten. Ik probeer haar te negeren, maar moet eigenlijk heel hard lachen. Lekker ding is het ook.

Om half drie is Luca ook weer wakker. En hij eet een koekje, terwijl ik Giulia een fles geef.
Daarna ga ik hem aankleden. En is het tijd om jassen en schoenen aan te doen, want het is weer tijd voor gym.

Luca rent meteen enthousiast de gymzaal in, maar doet niet echt mee met de groep, hij trekt weer zijn eigen plan en is meer aan het boeven dan gymen. Volgende week wordt het vast anders, want dan moet ik weg na een minuut of tien. Ben benieuwd hoe dat gaat.

Erik is ook nog even naar de gym gekomen, hij had een afspraak bij de anesthesist voor zijn operatie voor volgende week.
Na de gym gaan we even snel naar de winkel voor wat boodschappen en daarna gaan we naar huis.
Erik zorgt voor het eten, terwijl ik Giulia eten geef. Ze eet voor de tweede achtereenvolgende avond haar bakje leeg. Ze heeft het echt door ūüôā

Na het eten wordt er nog even gespeeld, maar daarna is het toch echt tijd voor bed.

De kinderen slapen al een poosje en ook Erik is moe. Deze eerste werkweek was misschien toch wat te heftig na drie weken longontsteking. Hij is in ieder geval blij dat het eindelijk weekend is.
Vanavond dus maar op tijd naar bed toe.

Ik wens jullie nog een fijne avond en alvast welterusten!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge