Eigen bedje

Vanmorgen werd Giulia om half zes wakker voor haar fles, terwijl ze haar laatste fles om tien uur leeg had. Helaas werd ze wel wakker naast ons, want haar eigen bedje is nog steeds geen succes ‘s avonds en ‘s nachts.
Aangezien het geen zin heeft om nog terug naar bed te gaan, doe ik een bakkie met Erik. Giulia leg ik wel lekker terug in haar eigen bed en daar slaapt ze nog lekker even verder. Tegen half zeven is ook Luca wakker. En ook vandaag kan ik weer al mijn aandacht aan hem geven. Omdat we al vroeg klaar zijn, kleed ik Giulia ook alvast aan. En omdat het er niet echt lekker uitziet buiten doe ik haar joggingpakje aan.
Om tien voor half acht zijn we op het kdv. Fijn om te weten dat ik dat in ieder geval kan halen, want dan zit ik straks ook weer op tijd in de auto als ik moet werken.

Als we terug komen, slaapt Giulia weer, ik leg haar lekker in bed en ga zelf even wat in huis doen.

Om negen uur heb ik even tijd voor mezelf en ga ik nog een aflevering 24 kijken, dit worden er uiteindelijk twee.
Na Giulia’s fles gaan we naar mijn moeder toe en vandaar wandelen we samen naar de winkels. Heerlijke wandeling. Zeker nu het zonnetje weer schijnt. Ik merk ook dat ik echt geniet van het wandelen nu. Meer dan bij Luca, maar dat is ook wel logisch, want toen was het ook megakoud.

Ik koop nog twee shirtjes voor Luca en ook nog een pakje voor Giulia. En krijg van mijn moeder nog een vestje.
Aangezien de bestelde bikini’s allemaal weer retour gegaan zijn, kijk ik ook nog even bij een lingeriezaak en daar slaag ik gelukkig wel voor een bikini.

Om kwart over één lopen we terug richting mijn ouders. Als we daar zijn geef ik Giulia een fles en laat mijn moeder Femke uit.
Daarna gaan we lekker lunchen.
Als ik na de lunch naar huis wil gaan, begint het te gieten, dus wacht ik nog maar even tot het droog is.
Uiteindelijk ben ik tegen drieën thuis.
Giulia is wakker en zit lekker bij mij op schoot. Als ze wegzakt, zet ik de laatste aflevering van 24 aan. Jammer dat het weer is afgelopen. Moet ook maar eens de voorgaande seizoenen kijken, want vanaf seizoen 4 heb ik het niet meer gezien geloof ik.

Tegen half zes komen de mannen thuis. En ga ik maar eens beginnen met koken. We eten één van Luca’s favoriete gerechten.

Bruine bonen, gekookte aardappels en gehaktballetjes

Na het avondeten begint het avondritueel. Luca gaat in bad en ik ga onder de douche en als ik klaar ben, douche ik ook nog even lekker met Giulia, die er zichtbaar van geniet. Ze ontspant helemaal.

Na het badderen krijgen ze allebei een fles. Ik besluit om vanavond bij Giulia op de kamer te gaan zitten, zodat ze in ieder geval in haar eigen bed in slaap kan vallen. 

Het lijkt te werken en ik sluip haar kamer uit. Maar helaas na vijf minuten wordt ze toch weer wakker, ondanks dat ik toch op zie tegen het inbakeren doen we het nu toch wel en met vijf minuten is ze stil. Ik ga even spieken en ze slaapt inderdaad.
Toch ga ik zo weer even kijken, puur voor mijn eigen gemoedsrust.

Maar we hebben wel weer even een avondje samen, voor zolang het duurt 😉

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.