Eerste werkdag

Ik schrik wakker en vraag aan Erik of de wekker is afgegaan. Hij zegt ja en als ik op mijn telefoon kijk is het pas drie minuten voor vijf. Ik draai me dus nog een keer om.
Als om half zes dan wel de wekker gaat, spring ik (nou ja niet letterlijk) uit bed en ga me meteen wassen en aankleden. Erik is inmiddels ook al helemaal klaar en is brood aan het smeren.
Ik haal Giulia uit bed en ga haar wassen en aankleden. Daarna leg ik haar in de box en ga ik Luca uit bed halen. Hij ligt nog heerlijk te slapen en het is eigenlijk zielig om hem uit bed te halen. Helaas hebben we niet veel keus. Luca is not amused en hij laat dat ook merken ook. Als ik helemaal klaar ben met hem, ga ik de flessen maken.
Erik staat op het punt om naar zijn werk te gaan.
Luca mag Bumba kijken, terwijl ik Giulia de fles geef.

Om tien voor zeven gaan we naar de auto. En uiteindelijk rijden we om vijf over zeven weg. Leuk hoor vochtig weer en beslagen ramen.
Om kwart over zeven zijn we op het kdv. Niet slecht al zeg ik het zelf.
Ik breng de kinderen naar het lokaal, klets nog even met de juf en ga om iets voor half acht weer naar mijn auto en naar mijn werk toe.
Iets voor achten ben ik er al. Dus ik heb nog alle tijd. Ik kom een dierbaar collegaatje tegen en klets nog even met haar. En ga dan naar mijn afdeling. Er is nog niemand, beetje jammer.
Ik wacht bij mijn eigen bureau, maar ik weet eigenlijk al dat ik daar niet kom te zitten.
Als één van mijn directe collegaatjes binnen komt zegt ze meteen waar ik kan zitten, aangezien onze manager er toch nog niet is.
Ik leg mijn spullen neer en zet de fotolijst met de kinderen op het bureau.

Dan kan ik toch zo nu en dan nog even naar ze kijken, hihi.
Als mijn manager er is, krijg ik wat uitleg over mijn werkzaamheden tot 1 januari. De komende drie weken zijn niet anders dan voor mijn verlof. En daarna ga ik voor een tijdje terug naar mijn oude functie. En daar kijk ik nu al naar uit.

Ik heb niet echt een productieve dag, maar het is wel heel erg gezellig. En dat vind ik ook belangrijk. Morgen gaan we weer knallen.

Om tien over half zes ben ik weer thuis. Erik heeft de kinderen opgehaald. Giulia krijgt een fles en Luca eet alvast wat komkommer en tomaatjes.
Als Giulia aan het uitbuiken is bij mij, gaat Erik de bami opbakken. En gaan we daarna eten. Luca vindt het heerlijk, ook al duurt het wel even voordat hij echt gaat eten.

Na het eten, is het badtijd. Erik doet Luca in bad en ik doe bij Giulia alvast haar slaapromper en slaapzak aan.
Ze is erg moe van haar eerste volledige kdv-dag en valt bij mij in slaap.

Luca wil ook nog even de aandacht van zijn zusje, maar dat wordt wat lastig als ze slaapt 😉

Inmiddels liggen ze allebei in hun eigen bedje in dromenland! En doen wij een bakkie!

IMG_7431.JPG

Fijne avond!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.