Eerste werkdag

Inmiddels is het twee dagen geleden dat ik begon bij mijn nieuwe werkgever. En wat vond ik het spannend. De avond er voor met hoofdpijn naar bed gegaan, maar gelukkig was dat ‘s ochtends weg. Ik heb om zeven uur eerst de kinderen weggebracht en iets voor half acht rijd ik naar Rotterdam. Deze weg kan ik dromen, want de afgelopen jaren reed ik dit ook al. Om tien voor acht sta ik op de parkeerplaats. Ik ben veel te vroeg. Maar beter te vroeg dan te laat zullen we maar zeggen. 

Om vijf voor acht loop ik naar binnen toe. Ik zie dat mijn manager er al is, maar ik kan niet naar binnen, aangezien ik geen inkloksleutel heb. Ik bel mijn manager en hij doet de deur voor me open. We praten wat en als mijn collega er is die me in moet werken gaat het echt beginnen. Ik krijg veel informatie te verwerken en het is echt heel ander werk dan ik gewend was (toen ik de baan aannam wist ik dat wel, maar dacht ik dat het nog wel meer raakvlakken met mijn vorige werk zou hebben). Maar ik vind dit wel een uitdaging. En van iets nieuws leren is nog nooit iemand slechter geworden, toch? 

In de pauze spreek ik mijn twee collegaatjes die ook weg moesten bij Broekman en dat is wel gezellig. Toch leuk dat we elkaar kunnen blijven zien, ondanks dat we op een andere afdeling zitten. 

Na de pauze word ik weer verder ingewerkt en ik mag nu zelf ook aan de slag. De hoeveelheid informatie gaat zijn tol eisen, want ik sla niks meer op. Gelukkig is de werkdag voorbij en kan ik alle informatie rustig op me in laten werken. 

Eenmaal thuis ben ik echt gesloopt en heb ik weer hoofdpijn, maar ik heb al lekker weekend en hoef niks meer. 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.