Druk druk druk druk druk!!!

Het is druk in mijn hoofd, niet met stemmen, maar gewoon druk met allerlei dingen die ik nog moet regelen of geregeld wil hebben. Nu ben ik heel erg van de lijstjes, dus staan er ook aardig wat lijstjes in de notesapp op mijn telefoon. 

Zo ben ik bijvoorbeeld al bezig met de verjaardag van Giulia. Ok dat duurt nog twee maanden, maar ik ben graag goed voorbereid en wil alles tot in de puntjes geregeld hebben. Cadeautje heb ik inmiddels bedacht, mede dankzij wat social media vriendinnetjes. Nu nog bedenken of ik een thema wil met haar verjaardag of dat we het gewoon doen zoals we het gedaan hebben met Luca’s eerste verjaardag. Met de onwijs lekkere fototaart van Hema en gewoon lekker simpel, want tenslotte snapt ze dat toch niet echt. Of gaan we voor een thema, zoals we gedaan hebben voor Luca’s tweede verjaardag. Adres voor de taart heb ik al en die was ook echt heel erg lekker. Daar gaan we dus nog maar even over brainstormen. Dan hebben we nog de locatie. Aangezien Giulia midden in de zomer jarig is, is ons appartement waarschijnlijk veel te warm om de visite te ontvangen. Bij vrienden of familie in de tuin zou een optie zijn, maar dat vind ik toch een dingetje. De andere buitenoptie die ik heb, is om het lekker in een park te vieren, de kinderen kunnen zich dan uitleven en wij kunnen volop genieten van het mooie weer en een hapje en een drankje. En wellicht kan de barbecue dan nog aangestoken worden. Hoe vieren jullie de verjaardagen in de zomer? 

Dan is er ons uitje naar Amsterdam nog in verband met ons vijfjarig jubileum. Ik weet dat ik me moet schamen, maar de laatste keer dat ik in het centrum van Amsterdam was zat ik nog op de middelbare school. En toen heb ik niet veel gezien, aangezien we een bezoek brachten aan De Nederlandse Bank, best saai dus 😉 Ik moet hoognodig gaan bedenken wat ik allemaal wil zien. Amsterdam is voor Erik zijn tweede thuis, dus qua rondleiding komt het wel goed. Hebben jullie nog specifieke must sees, laat het me even weten, dan zal ik ze op het lijstje zetten. 

En als laatste is er nog de vakantie, dat duurt nog een aardig lange tijd, aangezien we pas na de zomervakanties gaan. Maar toch houd het me bezig. We gaan eindelijk weer naar Italië toe. Met de vouwwagen dit jaar en ik vind dat toch best spannend. We doen twee overnachtingen op de heenweg en op de terugweg één. Mijn bevindingen over de overnachtingsadressen zal je te zijner tijd zeker lezen 😉 Binnenkort gaan we de vouwwagen nog even helemaal controleren,  want hij staat alweer twee jaar in de stalling en ik moet er niet aan denken dat er iets niet goed is en we er pas achterkomen in Italië. Ook moeten we nog wat spullen aanschaffen, dus moeten we ook nog een bezoekje aan Obelink in gaan plannen binnenkort. Daar kijk ik nu al naar uit 🙂 Aangezien het voor het eerst is dat we zover gaan rijden met de kinderen, ben ik wel nieuwsgierig naar hoe jullie de kinderen vermaken. Uiteraard zijn tips weer meer dan welkom. 

Ook ben ik de afgelopen dagen druk geweest met Giulia. Woensdagavond kreeg ze ineens vanuit het niets koorts, de thermometer tikte 39,4 aan. Hemelvaartsdag en ook gisteren steeg haar koorts tot over de veertig graden. Gistermiddag toch maar even een bezoek aan de huisarts gebracht. Ze heeft waarschijnlijk een virale infectie. En haar keelamandelen waren rood en achter haar trommelvliezen zat vocht. Daar heeft ze dus duidelijk last van. We kregen het advies om neusspray en ors te halen. En met een zetpil mochten we de koorts drukken. Gisteren constateerde ik, dat ze ook nog een tandje krijgt, dus ze heeft dubbel pech. Vandaag lijkt het een stuk beter te gaan, al slaapt ze wel veel. Vannacht sliep ze twaalf uur. Dat gebeurd echt nooit. En vanmorgen heeft ze van half negen tot kwart over elf geslapen. En as we speak, ligt ze nu al zeker een uur te slapen. Ze was duidelijk uitgeput door de koorts en het onrustige slapen van woensdagnacht en donderdagnacht. Ik hoop maar dat ze snel is opgeknapt. 

Nu ik het allemaal even van me af heb geschreven, wordt het in mijn hoofd ook weer wat rustiger. Waar bloggen al niet goed voor is 😉

Fijn weekend nog!! 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.