Droom

Vanmorgen om half zes hoor ik Giulia vanuit haar eigen bedje. Omdat ze nog zeker een uur moet wachten op haar fles, leg ik haar bij mij neer.
Als ik om tien over half zeven wakker word, hoor ik Luca jammeren. Ik maak Erik wakker, zodat hij Luca uit bed kan halen, want ik heb nog steeds een slapend meisje op mijn arm liggen.
Als ik aan Erik vertel dat ze om half zes al kwam voor een fles, kijkt hij me een beetje vreemd aan. Voor zover ik weet ben ik er om half vier uit geweest om een fles te geven. Maar ik ben er om twee uur uit gegaan om Giulia een fles te geven. Arme kind had dus gewoon een fles mogen hebben om half zes. Gelukkig had ze toch niet zoveel honger, anders was ze nooit in slaap gevallen. Maar ik vind het wel stom dat ik zoiets droom (of hallucineer, zoals een vriendin het vanavond noemde ;)) En handig is het ook niet. Vannacht maar iets beter op letten 😉

Ik breng Luca weer naar het kdv en daarna doen we eigenlijk helemaal niet zoveel. Erik is lekker bezig met zijn site. En ik ben nog steeds bezig met het uitzoeken van een vakantie. En hard aan het hopen dat Erik ook vrij krijgt, want dat is wel handig.

Rond twaalf uur gaan we richting Papendrecht, we gaan lekker lunchen bij Il Mercato. Erik neemt risotto met schaal- en schelpdieren en ik een broodje vitello tonnato. Het smaakt weer heerlijk. Giulia slaapt al die tijd heerlijk door.
Na het eten lopen we nog even over het winkelcentrum en daarna gaan we naar huis.

De kleine meid en Erik doen een tukkie en ik vermaak me met een beetje social media en snuffelen op internet.

Tegen half vijf gaan we boodschappen doen en daarna Luca ophalen met zijn drietjes. Luca vindt het maar wat leuk dat hij opgehaald wordt door ons alledrie. En staat heel trots bij de maxi cosi <3 We hebben een rustig begin van de avond. Luca gaat vanavond zonder strijd naar bed, ook zonder tanden poetsen trouwens. Hij was er te moe voor denk ik, hij wilde iets te graag naar bed namelijk. Tegen een uur of negen komen mijn broertje en schoonzusje op kraamvisite. En het is erg gezellig! Ze zijn inmiddels alweer even weg en wij zijn aan het wachten tot we de laatste fles kunnen geven aan Giulia. Fijne avond en alvast welterusten!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.