Dromen

Je kent het vast wel, van die dromen die zo echt lijken, dat ze nog een tijd in je hoofd blijven hangen. 

Ik had afgelopen zaterdagnacht zo’n droom en die droom spookt nog steeds door mijn hoofd. 

Het is alweer een tijd geleden dat ik aan deze persoon dacht. Ik ken haar al vanaf groep 7 en waren vriendinnen tot we naar de middelbare school gingen. Daarna zijn we elkaar uit het oog verloren en in 2002 kregen we dankzij een reünie weer contact met elkaar. Een jaar lang waren we altijd met elkaar. Daarna verwaterde het weer. In 2006 kregen we, dankzij Hyves, weer contact met elkaar. En het was weer als vanouds. Sterker nog, ik ging verhuizen naar mijn toenmalige huis, omdat zij met haar gezin ook ging verhuizen. Als haar man avonddienst had, at ik bij haar en legden we samen haar kleine meid op bed. Als ze eens omhoog zat met oppas, dan kon ze altijd op me rekenen. 

Toen werd het juli 2009, ze zou op mijn katten passen tijdens de vakantie. Ik was net een dag weg, toen ik te horen kreeg dat er iets niet goed was gegaan, ze waren bij de dierenarts geweest en het was een flinke rekening. Altijd leuk om zoiets te horen op vakantie. Ik had dat toch anders aangepakt, maar dat geheel terzijde. Na mijn vakantie ontstond er een grote ruzie, want ik had dat geld niet en zij wilden het hebben. Vanaf dat moment ging het snel. We hadden nauwelijks contact en toen ze ook nog ging verhuizen was het al snel helemaal over en uit. 

Inmiddels zijn we bijna zes jaar verder. En spookt deze toenmalige vriendin dus nog steeds door mijn hoofd. Vorig jaar toen ik hoorde dat ze ging trouwen heb ik haar gefeliciteerd en geprobeerd verder contact te krijgen, maar ze hield de boot af. Jammer, want we hadden het zo leuk samen. Zou zij ooit nog aan mij denken? 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.