Dramaandag

Na een onrustige nacht, niet eens door de kinderen, word ik om zeven uur wakker. Uit de kinderkamers hoor ik nog niks. En ik besluit om even alle social media bij te lezen. Je moet iets doen tenslotte als je niet meer kan slapen.
Om acht uur hoor ik Luca en als ik hem uit bed haal, slaapt Giulia nog. Uiteraard duurt dit niet lang meer, aangezien Luca met een hoop herrie en hardroepend Giulia, haar kamer in walst.
Ik verschoon Luca en kom er achter dat hij goed nat is, zo nat dat het is doorgelekt. Aangezien dit gistermiddag ook al het geval was, wordt het tijd voor luiers maat 5+ of 6.

Terwijl Luca tv kijkt en Giulia in de box ligt te spelen. Kook ik flessen en spenen uit. En ruim ook Giulia’s kast op. De meeste maatjes 50/56 en 56 haal ik er uit en die maken plaats voor maat 62. Kleine meisjes worden groot.

Gelukkig past dit nog wel, al zal het eerdaags ook wel te klein zijn.

Na het opruimen gaan we naar de Spar en mag Luca ook nog even in de speeltuin spelen.
Als we terug komen mag Luca nog even spelen. Helaas is dat van korte duur aangezien meneer een hele heftige driftbui krijgt. Ik blijf dat toch wel lastig vinden, al probeer ik er wel zo rustig mogelijk mee om te gaan. Als zijn bui over is, gaan we lekker eten en daarna leg ik de kinderen op bed. Helaas lijken ze er allebei weinig zin in te hebben. Gelukkig valt Giulia wel in slaap. Maar Luca doet er alles aan om niet te hoeven slapen. Helaas voor Luca ben ik een aanhouder en valt meneertje in slaap. En aangezien hij niet moe is, slaapt hij slechts drie uur.

Ik bestel ondertussen foto’s van Giulia’s geboorte en ook nog wat foto’s voor op onze bureaus en voor onze ouders.

Giulia wordt rond drie uur wakker. En ik kroel lekker met haar. En terwijl ze scheetjes laat, krijg ik echt een te lieve lach van haar.

Om tien over vier wordt Luca wakker. En hij lijkt uitgeslapen te zijn, maar al snel heeft hij weer last van driftbuien. Gelukkig wel minder heftig dan vanmorgen, maar toch vervelend. Zowel voor hem als voor ons.

Als ook Giulia onrustig wordt, doe ik haar in de doek en het lijkt te werken, maar Luca is zo bezig, dat ze zelfs in de doek onrustig is. Als ik met haar ga zitten op de bank, is ze gelukkig wel zo vertrokken en al snel kan ik haar in de box leggen.

Luca eet weer erg goed. Prakjes zijn wel echt aan hem besteedt en dat is goed om te zien. Ik ben wel heel erg benieuwd wat hij vindt van de stamppotten straks.

Luca en ik gaan na het eten voor de laatste keer naar het huis van mijn ouders om de kat te verzorgen en brengen daarna de sleutel naar mijn broertje en schoonzusje.

Inmiddels slapen de kindjes en zitten wij op de bank.
En ben ik me aan het verheugen op een aantal uurtjes voor mezelf morgen. Mijn kleine moppie mag weer een paar uurtjes gaan wennen.
Nu nog bedenken wat ik ga doen, mijn nieuwe telefoon bestellen of lekker een paar uurtjes niksen.
Wat het geworden is, lezen jullie morgen.

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.