Dragen

Vanmorgen om half zeven gaat de wekker. Erik moet eerst naar de neuroloog voor controle. Vandaar dat de wekker een uur later ging dan normaal. Erik brengt ook Luca naar het kdv, zodat ik rustig aan kan doen met Giulia.
Als mijn mannen de deur uit zijn, ga ik me wassen en aankleden en daarna Giulia wakker maken.
Na de fles leg ik haar in de box en ga ik zelf eten. Daarna besluit ik om nog even te stofzuigen en te dweilen, zodat ik dat niet hoef te doen als ik terug kom van het consultatiebureau.
Als ik klaar ben met stofzuigen, zie ik dat Giulia in slaap is gevallen in de box. Ik laat haar daar maar liggen, aangezien we toch zo weg moeten.

Als ik klaar ben met dweilen, gaan we naar het consultatiebureau.
Ze lopen behoorlijk uit en ik ben pas om tien uur aan de beurt in plaats van half tien. Giulia doet het hartstikke goed. Ze is weer twee centimeter gegroeid en is nu 57 centimeter. En ze is nog net geen vijfhonderd gram aangekomen, ze weegt nu 4930 gram.
Wel is haar hoofdje nog wat aan de te kleine kant, maar daar hoeven we ons vooralsnog geen zorgen om te maken.
Ook krijgt Giulia vandaag haar eerste prikjes. Ze huilt tranen met tuiten, arm mupke en krak voor mama.

Na het consultatiebureau gaan we meteen even boodschappen doen. En als we daar van terug komen, leg ik Giulia in de box en voor ik het weet speelt ze voor diva. Ze wil nu al een armband om 😉

Voor de lunch maak ik weer een lekkere salade met tonijn.
En terwijl ik aan het eten ben wordt er een pakketje afgeleverd. Het is de draagzak die ik geleend heb via babybij.

Giulia vindt het heerlijk, ze slaapt lekker verder. Maar ik krijg na een halfuur al last van mijn schouders en nek. Waar ik enorm van baal, maar ja was te verwachten en daarom heb ik hem ook geleend en niet meteen gekocht. Deze mag dus weer retour.

Tegen tweeën krijg ik mijn beste vriendinnetje en haar kleine meid en haar moeder op (kraam)visite. Het is erg gezellig. Al denkt Giulia daar anders over. Ze schreeuwt alles bij elkaar. Na een fles is het over. En poept ze weer alles onder, gelukkig zit ik dit keer niet onder 😉

Als mijn visite weg is, ga ik naar de kat van mijn ouders.
Zodra ik daar klaar ben, ga ik Luca ophalen. Hij heeft weer eens geen zin om mee te gaan. En rent snel naar het andere lokaal toe. Zijn favo-juf laat hem meehelpen de koffiekan wegbrengen. En hij gaat nu wel mee. Heel handig zo’n juf. En met deze juf heb ik het ook nog even over dragen. En ik mag van haar een draagdoek lenen. Supercool! Ik ben erg benieuwd hoe dat zal gaan, wordt dus vervolgd 😉

Erik is onderweg naar huis en tot die tijd laat ik Luca spelen in de speeltuin. De schommel is (nog) niks en in eerste instantie begrijpt hij ook niet zo goed waarom ik hem op het plateau van de glijbaan zet. En laat zich steeds zo naar beneden vallen, wat ik gelukkig door heb, anders zou hij zo anderhalve meter naar beneden vallen.
Uiteindelijk heeft hij door dat de glijbaan hier aan vast zit en is niet meer te stoppen. Lekker ding! En daar ben ik wel blij om, dan kan ik hem zo nu en dan ook uit laten razen in de speeltuin tegenover ons.

Na het eten, geef ik Giulia de fles en de mannen bouwen weer torens van duplo.

Beide kindjes gaan zonder problemen slapen. En wij gaan iOS 8.0 binnen proberen te halen.

Ook heb ik vandaag besloten nog even te wachten met hardlopen. Sinds ik ben gaan lopen en de strakke buik challenge deed, heb ik last van mijn buik en het is geen spierpijn. Ook hier baal ik van, maar wat niet is, is niet. En ik wil over veertien dagen gewoon kunnen werken in plaats van thuis zitten, omdat ik mijn bekken verziekt heb met lopen.
In januari of februari dus nog maar eens proberen.

Fijne avond!

Oja Luca plaste vandaag weer op de wc en dit keer een flinke plas!!! 🙂

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.