De uitslag – Mariekes Weekly #6

De afgelopen week stond vooral in het teken van de uitslag die we zouden krijgen van mijn dierbare. Daarnaast waren we ook in afwachting van babynieuws.

Maandag

De nieuwe week is weer begonnen, wij mogen weer gaan werken en de kinderen mogen naar de opvang en school. Van de juffies van Giulia krijg ik echt een heerlijke foto waarop ze voor tandarts speelt.

Dinsdag

Het is koud vandaag en dus zetten de kinderen hun mutsen op. Eigenlijk moet Giulia een andere muts hebben, maar ja ik ben niet zo goed in het haken daarvan.

De rest van de ochtend zitten we in spanning te wachten, het is vandaag de dag van de uitslag. Een uitslag die toch nog tegenvalt. We hadden gehoopt op stadium 1, maar het is stadium 3. Wat betekent dat mijn dierbare vanaf morgen al aan de chemo gaat beginnen. Maar er is kans op genezing en dat is positief.

Woensdag

Het weekend was ik begonnen aan een poncho voor Giulia. Ik gebruikte hiervoor speciaal garen van Kruidvat. Ze vindt hem helemaal geweldig en ik ook, want de kleurtjes zijn echt heel erg leuk.

Terwijl mijn gezin pasta eet, maak ik voor mezelf weer een heerlijke maaltijdsalade.

Donderdag

Ik ben al op tijd op mijn werk en maak een (shameless) selfie. Zo zien jullie ook eens de achterkant van mijn hoofd 😉

Vrijdag

Begin ik met een paar uurtjes thuiswerken. En daarna ga ik heerlijk een stuk hardlopen, wat gewoon kan, want Erik is thuis. Het gaat echt supergoed. Ik maak meer meters en verbreek mijn eigen persoonlijke record. Superblij mee dus.

De kinderen kunnen steeds beter samen spelen en dat is zo fijn om te zien.

Zaterdag

Hebben we een heerlijk chilldagje. Erik hangt de foto’s eindelijk weer aan de muur. En we gaan nog even naar buiten, al komen we daar snel van terug, want het is veel kouder dan dat we aanvankelijk dachten. Verder doen we niet zo heel veel. ‘s Avonds word ik overvallen door een enorme hoofdpijn en gaan we voor ons doen vroeg naar bed.

Zondag

De hoofdpijn is nog steeds niet weg helaas. Mijn vaste rondje hardlopen sla ik dus maar over, want ik voel me sowieso niet heel lekker.

Giulia vraagt of ik een foto van haar wil maken op het tafeltje. En omdat ik daar altijd wel voor in ben mag dat natuurlijk ook. Ze gaat er weer echt voor staan. Vooral de wimpers zijn jaloersmakend.

Mijn ouders komen gezellig een bakkie doen en ik voel me eigenlijk best oké. Tot ze weer weggaan. Ik voel de hoofdpijn ineens nog erger dan vanmorgen vroeg. Niet fijn. Hopelijk ben ik niet aan de beurt voor griep.

Aan het eind van de middag ga ik nog even wat kaartjes schrijven voor de Valentijnsactie. Wil je ook een kaartje van mij ontvangen, je kunt nog steeds meedoen tot maandagavond 21.30 uur.

Helaas laat het babynieuws ook nog steeds op zich wachten. Wat duurt wachten dan lang hè?

Wat was jullie hoogtepunt van afgelopen week? Ik lees het graag in de comments of op Facebook of Instagram.

Volg:

6 Reacties

 1. 15 februari 2018 / 11:55 pm

  Heerlijke foto’s weer (vooral die van tandartsje, geweldig!). Nogmaals veel sterkte voor jou en je dierbare. Een naar bericht, maar gelukkig is er hoop en dat is op dit moment all that matters toch?

  • Marieke
   16 februari 2018 / 6:52 am

   Ja die vond ik ook echt geweldig.
   Dank je wel en precies daar is onze hoop op gevestigd nu.

 2. 15 februari 2018 / 4:28 pm

  Ik vind het zo knap dat je zulke mooie dingen kan haken. Wat fijn dat het hardlopen zo goed gaat. Lijkt mij ook wel wat echter kan ik mezelf er gewoon (nog) niet toezetten. Balen dat je het hele weekend zo’n hoofdpijn had.

  • Marieke
   16 februari 2018 / 6:51 am

   Dank je wel. Soms doe ik ook maar wat hoor 😉
   Ja ik kan daar echt van genieten dat het goed gaat. Komt vast goed als je bent verhuisd.
   Ja vreselijk irritant, word er vooral enorm kribbig van.

 3. 13 februari 2018 / 4:16 pm

  Mijn topdag was vrijdag, want dan was het eindelijk gedaan op school en had ik een week vakantie!
  En God weet dat ik eraan toe was!

  • Marieke
   16 februari 2018 / 6:48 am

   Wat heerlijk dat je al vakantie hebt. Heb je carnaval gevierd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.