Dagje opa en oma

Weer schrik ik om iets na half negen wakker. Ik hoor Luca in de verte jammeren en ook vandaag laat ik vader en dochter liggen en doe de slaapkamerdeur dicht. Ik haal Luca uit bed en die rent regelrecht naar onze slaapkamer en maakt de deur open en roept meteen Papa en Julia (ik keur het goed, Giulia is toch best lastig om uit te spreken met 19,5 maand).
Onze ochtend is dus begonnen.
We gaan vandaag naar Binnenmaas toe, eens kijken hoe het daar is, volgens de kraamhulp echt een aanrader.
Als we bij de auto zijn. Zegt Erik dat we van het weekend ook echt even bij zijn ouders langs moeten gaan. En spontaan is het idee geboren om naar zijn ouders te gaan in plaats van naar Binnenmaas. Daar gaan we binnenkort echt een keer naartoe, maar vandaag dus even niet.

Eriks ouders vinden het helemaal geweldig dat we er zijn. En we lunchen gezellig met zijn vijven. En praten over van alles en nog wat.
We gaan ook nog even naar het winkelcentrum, want Luca heeft nieuwe sandalen nodig. Naast nieuwe sandalen zien we ook een paar schoenen voor de herfst. En we besluiten die ook mee te nemen. Als we af willen rekenen, mag dat niet van mijn schoonmoeder, want we krijgen ze van haar. Echt superlief!
Na de schoenenwinkel gaan we nog even naar Albert Heijn. Schoonouders hebben nog wat boodschappen nodig.
Daarna gaan we terug naar hun huis.

Luca krijgt een koekje en zit die op te eten in een grote stoel, de directeur!

Aangezien Giulia al de hele middag niet wil slapen, ben ik al heel blij dat ze eindelijk bij mij op schoot in slaap valt.

Ik kan haar slapend in de maxi cosi leggen, wat wel heel fijn is, omdat we ook richting huis gaan.

Helaas is dat van korte duur, want ze schrikt wakker als Luca de maxi cosi wil pakken van de bank. Gelukkig zijn we er op tijd bij. Meteen weer een leermomentje voor ons.

Eenmaal op de snelweg vallen Luca en Giulia allebei in slaap en worden ze pas thuis weer wakker.

Erik gaat meteen eten koken. Luca heeft overduidelijk geen zin om te eten. En dat resulteert in meer pasta op de grond dan op zijn bord. Gelukkig gaan een toetje en een heleboel aardbeien er wel in. Heeft hij toch nog iets in zijn maag voordat hij gaat slapen. Met alleen een papfles naar bed gaan is ook zo wat.
Gelukkig ging hij wel lief slapen, dit in tegenstelling tot Giulia, die er ook nu weer geen zin in heeft. Wat betekent dat we nu met zijn drietjes op de bank zitten.

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.