Dag lieve Femke we gaan je missen!!

Om zeven uur word ik wakker van Giulia. Ik leg haar nog even bij ons neer aangezien Luca nog slaapt. We vallen samen weer in slaap. En om vijf over half negen schrik ik wakker van mijn telefoon. Mijn vader belt met een update over Femke. Haar situatie is wat verslechterd helaas 🙁

Het hele gezin is inmiddels wakker. Er wordt gegeten en gedronken. En daarna gaan we wassen en aankleden en richting Intratuin. Eens even naar de kerstafdeling kijken.
Jammer genoeg valt het tegen. En is het veel kleiner dan vorig jaar. Echt zonde!

Na Intratuin gaan we weer naar huis toe. Luca krijgt een oliebol en daarna legt Erik hem op bed. Wij doen lekker even niks. En Giulia is niet helemaal lekker en ligt op mijn schoot te slapen.

Om kwart voor drie ga ik richting de huisarts. Er zit nog een kleine longontsteking, maar het heeft tijd nodig en we besluiten om het even zonder medicijnen aan te kijken. Mocht het maandag niet minder zijn, moet ik weer langs komen.
Na de dokter ga ik boodschappen doen. En als ik weer bijna thuis ben, krijg ik telefoon van mijn ouders. Femke is overleden, ze hebben haar in moeten laten slapen, anders zou ze in de loop van de week stikken 🙁
Ik moet even slikken, probeer er even te zijn voor mijn ouders, die onderweg naar het crematorium zijn 🙁

Als ik boven ben bij Erik, begin ik heel hard te huilen. Femke is er niet meer. Hoe ga ik dat Luca uitleggen, want die snapt dat natuurlijk niet.

We eten op tijd. En Luca ligt al lekker op bed, want morgen mag hij lekker na het kdv toe. Uitrazen!! 🙂

Wij zitten op de bank met de kleine meid, die haar laatste fles krijgt en daarna ook lekker gaat slapen.

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.