Dag dreumes, hallo peuter

Afgelopen donderdag namen we afscheid van de juffen van de babygroep, wat ik waarschijnlijk moeilijker vond dan Giulia. Na bijna vier jaar sluiten we een boek. En beginnen we een nieuw hoofdstuk in een boek waarin we al begonnen zijn. 
Giulia is vandaag namelijk officieel begonnen bij de peuters. Vanmorgen bracht ik haar weg. Het leek in eerste instantie goed te gaan. Ze kletste al meteen tegen de juf en ging lekker haar gang samen met Luca. Ze begint namelijk altijd bij Luca op de groep. Dat is voor haar ook wel fijn. Maar toen ik haar een kusje wilde geven, begon ze heel hard te huilen, het ging door merg en been. Het was echt heel zielig. Maar ja ik moest toch echt naar mijn werk toe. 

Vanmiddag kreeg ik van haar juf nog wat foto’s op de mail. En Erik vertelde dat het heel erg goed was gegaan, ze heeft goed meegedaan met de rest en sliep heerlijk op de stretcher. En ze was zelfs aan het boeven. Kortom ze was dus heerlijk zichzelf. Deze mama is dus best trots op haar kleine meisje. 


En morgen, morgen mag ze de hele dag met Luca spelen, want dan zitten de groepen gezellig samen. Benieuwd hoe ze dat allebei vinden. 

Volg:
Share:

2 Comments

 1. 4 augustus 2016 / 10:50 am

  Aah wat spannend! Kleine meisjes worden veeeeel te snel groot he!

  • Marieke
   4 augustus 2016 / 5:21 pm

   Nou echt he, van mij had ze nog wel een poosje klein mogen blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.