Controle

Vanmorgen was het vroeg, Erik was al om kwart over vijf wakker en ik dus eigenlijk ook. Ik heb nog even liggen doezelen tot kwart voor zes, maar dat was het wel helaas. Luca is ook al om kwart over zes wakker. Dus het ochtendritueel begint al vroeg. Hij is dan ook al om kwart voor acht op het kdv.
Als ik thuis kom, hang ik de was op, die ik al had aangezet. En wil ook de vaatwasser uitruimen, maar die had nog niet gedraaid. Dus die heb ik meteen aangeslingerd.
Daarna ben ik maar op de bank gaan zitten en heb een bakkie gedaan.

20140716-193649-70609610.jpg

Ik kan niet heel veel meer doen, want ik moet wachten. Heb om half twaalf een afspraak bij de gynaecoloog voor controle. En hoef pas om kwart voor elf bij mijn moeder te zijn, want zij gaat gezellig mee.
Terwijl ik dus wacht tot ik weg kan, ontwerp ik een tattoo voor op mijn pols met de namen van zowel Luca als de kleine meid. Helaas kan ik dus geen foto plaatsen, want dan verraad ik meteen de naam. En daar moeten jullie toch nog even op wachten.

Om half elf rijd ik richting mijn moeder en samen gaan we naar het ziekenhuis.
Na een kort gesprekje krijg ik een onderzoek en maakt ze daarna nog een echo. Mijn moeder staat trots te kijken naar het echoapparaat. Het is voor het eerst dat ze buikmeisje ziet en hoort, want de gyn laat ook de hartslag horen <3 Alles is nog steeds goed en stabiel. En helaas gebeurt er nog maar weinig van binnen. Baarmoedermond is een beetje rijp, maar nog lang niet ver genoeg en die ene centimeter ontsluiting zet ook geen zoden aan de dijk. Ik mag wederom afwachten en moet maandag terug komen, dan wordt er een afspraak gemaakt om in te leiden. Nu maar hopen dat de baby uit zich zelf komt een dezer dagen. Na het ziekenhuis ga ik met mijn moeder mee naar huis en blijf daar lekker hangen tot kwart over vier, want dan moet ik echt Luca op gaan halen van het kdv. Erik doet wat boodschappen en als hij thuiskomt eten we wat en daarna begint ons avondritueel. Wij zitten inmiddels fris en fruitig op de bank en gaan nog even genieten van deze avond! Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.