Consultatiebureau

Het is vanmorgen kwart voor zes als ik Giulia hoor. Ik ga meteen uit bed, want Luca mag nog wel een poosje blijven slapen en als Giulia het op dit tijdstip op een krijsen zet, weet ik zeker dat hij wakker wordt.
Erik komt ook uit bed, aangezien de plicht roept en maakt even een fles voor Giulia.
Na de fles leg ik Giulia in de box en daar slaapt ze nog een poosje.
Luca wordt rond kwart voor zeven wakker. En het dagelijkse ritueel begint weer.
Als Luca helemaal klaar is ga ik zelf ook wassen, aankleden en ontbijten.
Rond tien voor acht gaan we naar de auto en breng ik Luca naar het kdv.
Met één van Luca’s juffies bespreek ik ook alvast de wendagen voor Giulia.
Pfff…. Wat gaat het toch snel, nog een maandje en dan mag ik weer gaan werken. Als ik er nu aan denk heb ik er totaal geen zin in. Dus denk ik er maar niet aan.

Na het kdv mag ik me melden bij het consultatiebureau met Giulia.
Ze is goed gegroeid, ze weegt 4455 gram en is nu 55 cm lang.
Ze hebben ook meteen nog even naar haar naveltje gekeken, want die is ook nog steeds niet helemaal goed. Er komt nog steeds allemaal vocht uit en het ruikt ook nog steeds. Ze hebben het aangestipt met iets en hopelijk wordt het nu beter, anders mogen we nog een keer terug komen.

Als we klaar zijn op het consultatiebureau gaan we naar huis. Giulia krijgt een fles en ik neem daarna nog een bakkie thee.
Om kwart over tien gaan we richting de apotheek en de huisarts.
Bij de apotheek moet ik even de mirenaspiraal halen en die gaat de huisarts daarna plaatsen ( voor meer details, zie mijn blog anticonceptie ;))

Zodra we klaar zijn bij de huisarts gaan we naar het stadskantoor om Giulia’s id-kaart op te halen. En aansluitend doen we boodschappen.
Ik presteer het om de boodschappen zeker zes keer door mijn handen te laten gaan, want ik had geen tas bij me en een tas kopen vind ik zonde.
Gelukkig had ik de kinderwagen bij me, dus konden ze daar in.

Tegen lunchtijd zijn we thuis, Giulia ligt lekker op bed en ik ga een heerlijke salade maken.

IMG_7004.JPG

Als ik klaar ben met lunchen, is het weer tijd voor Giulia. Na haar fles ligt ze een hele tijd bij me en valt ze in slaap.

Ondanks mijn principes over slapen in de box, leg ik Giulia uiteindelijk om half vier toch in de box, omdat ze om vier uur weer een fles moet hebben.
Als ze in de box ligt, bedenk ik me dat ze pas om half vijf een fles hoeft te hebben. Helaas kan ik haar er nu niet meer uit halen, want dan wordt ze zeker weten wakker. En ze ligt er zo lief bij.

Vandaag maak ik ook een facebookpagina aan voor mijn blog. Het heeft even geduurd, maar durfde niet zo goed. Ook omdat dat openbaar is en zo. Uiteraard is deze site dat ook, maar deze is nauwelijks te vinden via google en dat scheelt wel.
Net toch maar even gegoogeld om te kijken of de facebookpagina ook te vinden is, maar dat valt me alles mee. En mocht ik het toch niks vinden haal ik hem gewoon weer weg 😉

Erik haalt vandaag Luca op en als ze thuis zijn, wordt er eerst even gespeeld. En daarna pas gegeten.
Na het eten wordt er weer even gespeeld en daarna is het toch echt bad- en bedtijd. Helaas zitten Luca’s billen ook weer vol met schrale plekken. Van de week maar weer eens even vragen waar ze zijn billen mee schoonmaken, want vermoed dat dat gewoon de pamperdoekjes zijn in plaats van onze eigen doekjes.

Inmiddels zitten wij op de bank met een bakkie, een toetje, Giulia en
Geer&Goor op de buis.

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.