Click of skulls

Om half zes gaat de wekker, ik krijg niks mee, maar ik voel wel dat er over mijn rug gewreven wordt. Ik denk dat het Luca is, want die slaapt weer eens tussen ons in dus reageer ik niet. Maar het blijkt Erik te zijn hihi.
Hij verteld dat hij er uit gaat en vraagt of ik ga werken. Ik voel me nog steeds beroerd dus blijf thuis. Erik stelt voor om de kinderen weg te brengen. Dus ik ga er wel uit zodat hij niet helemaal alleen de kinderen hoeft te doen.
Maar als ze weg zijn, dan ga ik meteen weer terug naar bed.
Ik lees nog wat op facebook, maar niet lang daarna val ik in slaap. Om tien uur word ik weer wakker en schrik ervan dat ik nog zolang heb geslapen.
Ik maak een boterham en een beker thee en ga daarna weer lekker terug naar bed. En daar blijf ik ook lekker de hele dag liggen, gewoon omdat het al heel fijn is om eens zonder kinderen uit te zieken. Nu is mijn gratis abonnement op Netflix toch wel erg handig hoor (zal blij zijn als de laptop weer terug is ;)) Ik kijk Gossip Girl en tussendoor hak ik eindelijk de knoop door en bestel de Tula Click.
Ook krijgen we een bevestiging van de vakantie binnen. Wat ook wel erg fijn is 🙂

Dan krijg ik mail dat de Click er bij nader inzien toch niet meer is, of ik dan een andere wil uitkiezen en ik krijg dan gratis beenwarmers. Wat natuurlijk wel een goede service is. Ik vind het jammer. Maar het is niet anders. Ik besluit dat ik toch de Skulls bestel dan. Is wat stoerder voor Luca. En tenslotte hebben we die al uitgeprobeerd van de juf.

Rond half vijf ga ik wassen en aankleden, om de kinderen op te halen, aangezien Erik later is.
Het is zo druk op de terugweg dat Erik en ik alsnog bijna tegelijkertijd aankomen.
Erik gaat koken en ik ontferm me weer over de kinderen. Giulia krijgt vandaag bruine boontjes en ze vindt ze echt heel erg lekker. Ik krijg zelfs de indruk dat ze het jammer vindt dat het op is, maar ik wil haar ook niet meteen volproppen. Het Sinterklaasjournaal staat op en Luca heeft er weinig oog voor. Als ik klaar ben met Giulia, vraag ik of hij het nog een keer wil kijken en hij komt bij me op schoot zitten.

Na het eten ga ik met Giulia douchen en Luca wil in bad. Erik geeft Giulia de fles en Luca lees ik voor en leg ik daarna op bed.

Aangezien de avond al bijna voorbij is, gaan we zo maar naar bed. Verder uitzieken en morgen blijf ik ook nog thuis. Dan ben ik vrijdag hopelijk weer helemaal opgeknapt.

Fijne avond en welterusten alvast!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.