Chaotische avondspits

Wat kan een mens toch stom dromen, zo stom dat ik er onrustig van sliep, alweer! Maar ik werd ook gestoord in mijn droom, omdat Luca wakker werd. Gelukkig kan ik me alleen flarden herinneren. Ik was in Rio en de rest is vaag.
Erik gaat Luca uit bed halen en Luca komt lekker met me kroelen (lees: pijn doen, ik krijg kopstoten van hem en hij springt keihard op mijn buik).
Daarna moeten we allemaal uit bed van hem, dus doen we dat maar.
Giulia is ook wakker en dit keer ligt ze wel goed in bed.
Onze ochtend kan beginnen. Zoals zo vaak op zaterdag doe ik meteen een was in de machine en maak ik de flessen.

Erik en Luca gaan vandaag zwemmen samen met Mike.
En Giulia en ik hebben een meidendag.

Als de mannen de deur uit zijn, hang ik een was op en gooi er nog eentje in de machine.
Daarna gaan Giulia en ik naar het winkelcentrum voor de boodschappen van vandaag. En ik koop ook nog een legging voor haar.

Als we terug zijn krijgt de kleine meid een fles en kroelen we lekker. Zodra ik zie dat ze moe wordt leg ik haar op bed.
Ik ga zelf eten. En na het eten ga ik kleding van Giulia op marktplaats zetten. En nog wat spulletjes van haar die we toch niet meer gebruiken.
Ik vouw een was weg en ik hang er nog eentje op.
Giulia is inmiddels wakker geworden. En ik leg haar op haar buikje. Ze doet verwoedde pogingen om te draaien, ik moet haar dus duidelijk vaker op haar buikje leggen.
Als ze de fles leeg heeft gaan we weer kroelen. En ze begint tegen me te kletsen. Filmpje staat op facebook, voor degene die het wil zien 😉

Om kwart over vier zijn Erik en Luca weer thuis en we gaan meteen de weekboodschappen doen. Het kan maar gebeurt zijn, dan hoeven we daar morgen de deur niet voor uit.

Als we terug zijn, gaat Erik koken en ik ga met de kinderen de woonkamer in. Giulia krijgt een fles en Luca eet lekker tomaatjes naast mij op de bank, terwijl hij naar Bumba kijkt.

Aan een twittervriendinnetje heb ik beloofd dat ik een foto zou maken, als Giulia haar creatie aan heeft.

Heb je na het zien van deze romper meer interesse in dit soort creaties, kijk dan eens op de Facebookpagina Made by Bir.

Na het eten begint er een extreem chaotische avondspits. Giulia is helemaal over haar toeren en ook Luca is lekker aan het dreinen. Erg gezellig dus.
Erik zet Luca in bad en ontfermt zich daarna over Giulia en geeft haar daarna aan mij, zodat we samen kunnen douchen. Normaal kan ze daar echt van genieten, maar vanavond even niet. Erik neemt haar weer van me over. Droogt haar af en trekt haar pyjama aan. Aangezien ze heel erg moe is, gaat Erik met haar op de bank zitten.
Als ik onder de douche vandaan ben, haal ik Luca uit bad. En als hij zijn pyjama aan heeft, is het ook voor hem bedtijd. Hij probeert wat tijd te rekken, maar uiteindelijk ligt hij er toch om half acht in. En inmiddels is ook Giulia in slaap gevallen. Door de chaotische avondspits is het een zooitje in huis. Aangezien Erik nog met Giulia op schoot zit, besluit ik om even te gaan rausen. Ik vind dat echt heerlijk om te doen. Merk dat ik daar van ontspan en mijn koppie dan ook leeg kan maken. Nooit verwacht dat ik dat nog zou zeggen van opruimen, hihi!

Inmiddels ligt Giulia in haar eigen bed en slapen zij en Luca heerlijk.
Wij zitten op de bank met een bakkie, Hollands got talent op de achtergrond, lekker te genieten van deze zaterdagavond!

Fijne zaterdagavond allemaal!!

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Irma
  4 oktober 2014 / 7:31 pm

  Fijn dat de rust na de spits is weder gekeerd!
  Ik ruimde vandaag mijn hoofd én badkamerkastje op, geeft idd ook rust! Kus voor de kids en een fijne avond voor jullie. X

  • Marieke
   4 oktober 2014 / 7:40 pm

   Gelukkig wel! Zo moet je ze niet te vaak hebben. Fijn dat jouw hoofd ook weer leeg is. Jullie ook een fijne avond! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.