Buikpijn

Half zes, de laatste keer deze week dat ik eruit moet, gelukkig!
Erik is ook zijn bed uit. En de dag gaat echt beginnen. Nadat ik ben gewassen en aangekleed, is het ook voor Luca tijd om op te staan. Als ook hij klaar is, is Giulia aan de beurt. Ze was al wakker, maar lag heerlijk om zich heen te kijken.
Aangezien Luca gisteren liever banaan wilde dan pap als ontbijt, krijgt hij nu een banaan. Maar uiteraard wil hij nu pap. En uiteindelijk eet hij het allebei op.

Tegen zevenen gaan we richting het kdv en als we daar aan komen, kunnen we niet naar het lokaal toe. Er is iets met de lampen, waardoor het heel erg stinkt in de hal. De kinderen mogen naar een peuterlokaal toe en Luca is al aan het spelen voordat hij zijn jas uit heeft. Nog anderhalve maand, dan mag hij hier volop spelen.

Rond half acht ga ik richting de zaak. En het is, ondanks het slechte weer, niet eens heel erg druk op de weg. Tegen achten ben ik dan ook al op de zaak. Ik ga lekker op mijn gemakje beginnen. Dat lukt aardig aangezien het systeem weer een update krijgt. En pas tegen half tien kunnen we weer wat doen.

Ik krijg tijdens het werk diverse foto’s van het kdv, maar helaas geen schoolfoto’s. Maar ook deze foto’s zijn leuk, ondanks dat de kwaliteit niet altijd optimaal is 😉
En ik ben blij dat ze Luca andere uitdagingen geven zodat hij zich niet verveeld. En ik weet meteen wat ik voor zijn verjaardag kan vragen 😉

En ook van Giulia krijg ik wat leuke foto’s.

De hele dag heb ik al iedere keer last van buikpijn. Om gek van te worden. Ik vermoed dat het van het spiraaltje komt. Maar zeker weet ik het niet, maar het is echt irritant. Hoop maar dat het snel wegtrekt, net als mijn aandeel bij Allways, want dat blijft ook maar doorgaan 🙁

Na vijven ga ik naar huis en ik kan meteen mijn draagdoek ophalen. In het echt is hij nog mooier dan op de foto’s en hij is al heerlijk zacht. Ik ben verliefd. Helaas had Giulia net haar fles leeg en is ze daarna gaan slapen. Maar morgen gaan we hem echt uit proberen.

IMG_7669.JPG
De avondspits is wat hectisch, Erik is naar cursus en Giulia ligt te huilen terwijl Luca en ik onder de douche staan. Als we daar onderuit zijn, ga ik Giulia troosten. En kort daarna valt ze echt in slaap. Luca ligt om kwart voor acht op bed. En ik ga daarna nog wat marktplaatspakketjes inpakken.

Inmiddels zit ik al een poosje op de bank met een bakkie, chocola en het gouden televizier ring gala.

Fijne avond!

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. 16 oktober 2014 / 8:20 pm

  Wat een prachtige doek! Ik hoop dat jouw ervaringen met het spiraaltje beter zullen zijn dan de mijne. Sterkte met de buikpijn! xx

  • Marieke
   17 oktober 2014 / 4:52 am

   Ik ben er ook echt heel blij mee. Ik ga kijken of ik nog speciaal voor jou een blog kan schrijven Annemieke.

  • Marieke
   17 oktober 2014 / 4:54 am

   Oh ben wel nieuwsgierig naar jouw ervaring met het spiraaltje trouwens. Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.