Buikgriep

Wat een dramanacht! Ik ging gisteravond al met buikpijn en een misselijk gevoel naar bed. Maar vannacht rond een uur of twee zette het pas echt door, helaas. Daarna heb ik geslapen tot Luca wakker werd. Ik dacht om iets voor zevenen. Ik maak Erik wakker zodat hij er uit kan gaan en ik nog even kan blijven liggen. Als ik nog een keer goed op mijn telefoon kijk, zie ik dat het pas half zeven is, oeps!!

Luca komt op bed spelen, maar vandaag vind ik het wat minder fijn. Maar ja leg hem dat maar eens uit.

We doen eigenlijk vrij weinig. En ik ga gedurende de dag meerdere keren naar bed toe, terwijl Erik bij Luca blijft. Luca snapt er echt helemaal niks van. En voelt het heel goed aan dat ik me niet lekker voel. Erik voelt zich ook steeds rotter. Hopelijk zijn we morgen weer opgeknapt.

Ook Giulia is behoorlijk van slag, het gaat toch allemaal anders dan anders. Ze dronk al slecht, maar het lijkt vandaag slechter te gaan. De laatste twee flessen krijgt ze dan ook met een m speen. Maar de flessen gaan nog steeds niet leeg helaas.
Ze is net pas in slaap gevallen. En hopelijk doet ze het net zo goed als afgelopen nacht, toen sliep ze van half negen tot half acht. De topper!

Vanavond is deze blog wat anders dan anders. Maar kan me niet echt concentreren helaas.

Ik wens jullie wel een fijne avond!!

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.