Buik liggen

Beetje eentonig is het wel, maar ook vandaag gaat de wekker om half zes.
Om tien over half zes gaan we eruit. Ondanks dat Luca al wakker is, zorg ik er eerst voor dat ik zelf helemaal gepoetst en gepotlood ben. Dan hoef ik me daar niet meer druk om te maken. Daarna ga ik Luca uit bed halen en ga hem ook wassen en aankleden. Ik doe dit bij Giulia op de kamer, zij slaapt overigens nog steeds en wordt pas wakker als ik bijna klaar ben met Luca. Daarna ga ik haar wassen en aankleden. Vandaag verloopt het allemaal best vlot en om tien voor half zeven zitten de kinderen al aan de fles. Luca wilde liever een banaan maar zijn pap was al klaar. Maar morgen krijgt hij dus een banaan als hij dat wil. Erik is inmiddels ook al naar zijn werk. Om tien voor zeven gaan we weer naar beneden. Helaas zit vandaag al het verkeer tegen en zijn we dus pas om kwart over zeven op het kdv. Aangezien het woensdag is, kan ik wat langer blijven kletsen en dat doe ik dus ook. Uiteindelijk rijd ik pas om tien over half acht weg.

Onderweg is het redelijk rustig en ik ben om tien over acht op de zaak.
Ik kijk nog een beetje op mijn telefoon en als mijn collega’s er zijn ga ik maar eens beginnen.
Het is best een relaxte dag en de tijd gaat best snel. En ik ben blij dat ik me kan vermaken. Ik ben wel heel erg benieuwd wat ik volgende week mag gaan doen. Maar dat hoor ik volgende week wel.

Ik had aan de juffies gevraagd of ze Giulia zo nu en dan op haar buik willen leggen en ik krijg ‘s middags echt twee geweldige foto’s doorgestuurd.

Om vijf uur ga ik naar huis. Door de file ben ik wat later, maar Erik zit nog in de auto op me te wachten. We moeten croma halen. We besluiten om patat te halen, omdat het al later is.

Als we thuis zijn krijg ik een bos bloemen van Erik, gewoon zomaar. I love him!! <3

IMG_7648.JPG

Na het eten ontferm ik me over Giulia en Erik gaat nog even lekker met Luca spelen.
Rond half acht is het bedtijd en leggen we de kinderen op bed.
Inmiddels zit ik lekker op de bank met een bakkie thee, love is in the air ( ik ga Robert ook een mail sturen) en Erik is aan het leren.

Fijne avond!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.