Broerzusliefde

We hebben best een goede nacht gehad. Giulia had om kwart over twaalf haar laatste fles en ik heb haar om zes uur wakker gemaakt. Hier geniet ik nog even van, want eerdaags wordt ze vanzelf wakker natuurlijk. Maar voor nu was het echt even heerlijk.
Alleen jammer dat ik zelf al vroeg wakker was. Maar ja, ik heb in dagen niet zo lekker geslapen.
Om kwart over zes zijn we allemaal wakker en begint de dag echt.

Erik gaat al vroeg weg om boodschappen te doen, want hij wil ook zijn ouders al op tijd oppikken.
De kraamhulp is er inmiddels ook. Luca speelt heerlijk en Giulia slaapt.

De kraamhulp voert wat controles bij me uit. En daarna ga ik even douchen terwijl zij Luca bezig houdt.
Luca vindt de kraamhulp wel echt heel erg leuk en wij ook. Toch jammer dat ze vandaag voor het laatst is, omdat haar dagen er op zitten voor deze week.
Ze neemt Luca zelfs mee naar buiten, zodat hij even lekker in de speeltuin kan spelen. Ik ben dus lekker even alleen, want Giulia ligt alweer te slapen. Ik moet hier echt aan wennen, want Luca was zo helemaal niet.
Helaas was het van korte duur, want Erik is eerder thuis dan ik dacht.
Het is wel heel erg gezellig met zijn ouders. Ze eten bij ons nog gezellig een broodje en om kwart over een worden ze opgehaald door het taxibusje.

Erik en ik gaan allebei een poosje liggen. Erik valt al snel in slaap, maar ik doezel meer dan ik slaap en heb weer flarden van dromen waar ik onrustig van word. Zo irritant, want wil er zo graag aan toegeven. Maar ja, slaap je niet dan rust je toch, toch?

Om half drie gaat de kraamhulp weg en ze komt ons gedag zeggen.
Mijn moeder komt daarna nog even wat spaghettibandrompertjes brengen voor Giulia, want voor rompers met lange en korte mouwen is het bij ons in huis te warm.
Ze kroelt lekker met Luca en daarna uiteraard ook met Giulia. En geeft haar ook nog de fles. Daarna gaat ze weer naar huis.

En zijn we lekker met zijn viertjes.
Erik duikt al snel de keuken in. En ik blijf lekker in de woonkamer. Als ik wat hoor rammelen in de box ga ik even kijken. En zie dat Giulia de ringen van het boxkleed heeft gevonden, de snellerd. Eerst dacht ik dat het toeval was, maar ze deed het daarna nog een aantal keren.

We eten kogelbiefstuk en het smaakt echt heerlijk. Wat kan je eten toch missen.

Na het eten begint het avondritueel. Die nu wel iets anders is natuurlijk. Luca helpt eerst mee Giulia een schone luier geven en daarna geeft hij haar de fles <3

Als ze die op heeft, gaat Luca in bad. Als hij daar uit komt, krijgt hij zijn fles en daarna leggen we met zijn drietjes Giulia in bed. En daarna is Luca aan de beurt.

Inmiddels zitten we op de bank met zijn tweetjes en begint onze avond met een bakkie! En een heerlijk stukje chocola.

20140721-200744-72464695.jpg

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.