Bloed en nagels

Pfff…. Diepe zucht! Waarom? Iets met bloed en nagels en dat in het kwadraat! En ja zo erg is het echt vandaag! De  hele morgen ben ik politieagentje aan het spelen geweest tussen mijn peuter en mijn dreumes. En als ze niet tegen elkaar bezig waren, dan wel om de beurt tegen mij. En ik heb best veel geduld, maar na tig keer waarschuwen, ben ik er wel echt klaar mee. Ze willen ook allebei van alles, maar ook weer helemaal niks. Ook zo fijn! 

Gelukkig was er tussen hun buien door ook nog ruimte voor leuke dingen. Zo gingen we even naar de Action, want ik moest nog het een en ander hebben voor het leidsterfeest vanmorgen. En toen waren ze, tot mijn grote verbazing, superlief. Godzijdank! Want ik zag er best tegen op om met een draak en toverheks op pad te gaan. Maar uitstellen was geen optie, anders staan ze met lege handen morgen. 

Eenmaal thuis, waren ze hun gezellige en vrolijke bui snel weer vergeten en gingen ze weer lekker verder samen. Op zulke momenten ben ik altijd blij, dat ik drie dagen werk, want thuisblijfmoeder zou niks voor mij zijn. Waardoor ik alleen maar meer respect krijg voor de thuisblijfmoeder, dat dan weer wel. Petje af dames, ik doe het jullie niet na! 😉 

Op het moment dat ik deze blog tik, liggen ze allebei een tukkie te doen en kan ik weer even bijkomen van deze helse ochtend! 

Wat doen jullie als jullie kinderen zo’n ochtend/dag hebben? Erg benieuwd naar jullie verhalen en tips! 

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Patricia
  18 april 2016 / 1:20 pm

  Mijn kids zijn dan wat groter en ik vind het echt heel moeilijk om tot 10 te tellen. Ik ben dan ook begonnen om een cursus mindful ouderschap te doen.
  Hier leer ik naar de kleine dingen te kijken en weer te genieten van die dingen. Zo houd ik een dagboek bij met gouden momentjes. Ook moet ik de bodyscan doen. Daar kom ik door tot rust. Nu moet ik zeggen dat ik niet altijd de rust kan vinden om het te doen en tijd. Ik gun mijzelf die rust niet. Als Vera slaapt is het huist tijd om door het huis te gaan. En ik merk door de bodyscan hoe moe ik eigenlijk ben en val dan wel eens in slaap. Haha
  Ik lees mee voor wat tips! Xxx

  • Marieke
   18 april 2016 / 3:10 pm

   Ik kreeg daarstraks al de opmerking en dan zijn die van jou nog klein. Dus als ik het goed begrijp wordt het alleen nog maar erger!
   Goed van je dat je die cursus volgt 😉 Ik kijk ook regelmatig naar de kleine dingen, vandaar dat ik toch nog even ons uitstapje benoemde vanmorgen.
   Bodyscan? Zegt me niks, wil je me daar eens meer over vertellen als je weer schrijft? En weet niet of er tips komen, maar anders kan je altijd nog via de fb van L meelezen op mijn pagina mariekeblogt.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.