Bieden

Om twee minuten voor zeven word ik wakker van Danique. Is weer eens wat anders dan wakker worden van Luca of Giulia.
Luca is inmiddels ook wakker. En Erik haalt hem uit bed. Ik blijf nog even liggen en geniet van de drukte in huis.
Maar dat blijven liggen duurt niet lang, want Luca komt me halen.
Ik ga er dus ook maar uit en daarna naar Giulia om te kijken of ze al wakker is. En ze ligt zich net uit te rekken. Ik haal haar uit bed en kleed haar meteen aan.
Daarna krijgt ze een fles en Luca eet samen met Danique mandarijntjes.

Om kwart over acht gaat Erik Danique naar huis brengen, want er moet gewerkt worden. Ik ga ondertussen in huis aan de gang. En Luca vermaakt zich heerlijk.

Rond tien uur is Erik weer terug. Hij eet even wat en daarna gaan we met zijn vieren boodschappen doen.
Als we daarmee klaar zijn gaan we naar huis, Luca is in slaap gevallen en ik leg hem meteen over. Giulia krijgt een fles, terwijl ik de boodschappen uit pak.

Daarna hebben we even lekker voor onszelf als allebei de kinderen liggen te slapen. Ook Erik gaat even een powernap doen en ik check mijn mail. We hebben twee keer een goed bod gekregen op marktplaats voor de duowagen. Maar er wordt op onze mails dat we akkoord gaan met de biedingen niet gereageerd, helaas.

Ik maak om tien voor half drie iedereen weer wakker, want we moeten nog even de draagzak afgeven bij de juf van Giulia.
En daarna gaan we naar de verjaardag van onze kleine vriendin die vandaag één is geworden. Haar verjaardag is erg gezellig. En tegen vijf uur gaan we weer naar huis. Erik gaat meteen koken en ik ga puzzelen met Luca.

Na het eten wil Luca nog even kroelen met Giulia.

Ik heb inmiddels mailtjes gestuurd naar de mensen die een bod deden, omdat ik maar geen antwoord krijg. En ik wil toch wel weten waar ik aan toe ben.
Ik heb nog wel even bij de andere duowagens gekeken en zie dat een van de bieders op meer wagens heeft geboden, maar allemaal rare bedragen. Ik krijg daar toch een raar gevoel bij. Ook omdat er al helemaal niet op de mailtjes gereageerd wordt. Ik zie er ook de lol niet van in, om te bieden voor de lol. Nou ja er komt vast wel een serieus bod voorbij eerdaags.

Daarna gaan Luca en ik lekker badderen.
En aansluitend lees ik Luca een boekje voor. Om hem daarna lekker op bed te leggen.
Aangezien Giulia haar flessen zo slecht leeg drinkt, wachten we nu tot zij zelf aangeeft wanneer ze trek heeft. En dat is pas na achten. Rond half negen heeft ze hem leeg. We gaan kijken of ze het van nu tot morgenochtend redt, want dan kan er een fles vanaf en wie weet drinkt ze dan wel weer haar flessen gewoon leeg (heb me er al op ingesteld dat het een gebroken nacht wordt)

Giulia ligt inmiddels ook op bed en wij kijken nog even tv. Ik wens jullie een fijne avond!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.