Bellen

Het geluid van de wekker, die kan ik wel vervloeken om half zes. Maar ja ook vandaag moet er weer gewerkt worden. Gelukkig voor mij de laatste dag alweer van deze week.

Als ik klaar ben, haal ik Giulia uit bed. Muppie ligt weer achterstevoren in bed. En ik maar denken dat dat door haar ietwat te kleine slaapzak kwam, niet dus.
Als ze weer helemaal fris en fruitig is, ga ik naar Luca toe. Als ik de deur open doe, ligt hij op zijn buik en de dekens helemaal over zich heen getrokken. Er komt alleen een koppie boven het dekbed uit. Echt te cute <3

Vandaag geen gemopper, dus kan meteen gaan wassen en aankleden.
Als ook hij klaar is, ga ik maar weer eens flessen maken. Erik is inmiddels al naar zijn werk.

Om tien voor zeven gaan we jassen en schoenen aan doen. En om iets na zevenen gaan we naar de auto toe.
Al twee dagen wil Luca zijn telefoon meenemen naar het kdv en in de lift staat hij te bellen met een hey en mmm mmm hey. Ik moet lachen en maak snel een foto.
Op het kdv bespreek ik met zijn juf de volgende stap voor Luca. Ik vind namelijk dat hij momenteel weinig bij leert. De drie andere kindjes van zijn leeftijd zijn in ontwikkeling net zo ver en zo kunnen ze van elkaar niks meer leren. Luca heeft meer uitdaging nodig. De juf gaat nu overleggen of Luca 1 december al naar de peuters kan in plaats van 1 januari. Ik ben benieuwd.

Om half acht zit ik weer in de auto en om tien voor acht ben ik bij de benzinepomp. En om iets voor achten op de zaak. Wat een verschil met gisteren.

Ik ga aan de slag en ik heb het naar mijn zin, ik doe mijn ding. En ik merk dat ik vandaag de juiste flow te pakken heb. Daar ben ik erg blij mee.
De ochtend vliegt voorbij en na de pauze wordt het wat minder. Mijn concentratie is wat minder en er wordt meer gekletst.
Ook moet ik vreselijk lachen om onze stagiair. Hij heeft in de tuin van zijn ouders een plant gecastreerd (in plaats van verstekt).

Ik ben blij als het vijf uur is, ik heb weekend! Ok wel met een minder goede reden. Luca krijgt morgen buisjes en daarom ben ik vrij.

Als ik thuis ben, is Erik er ook al met de kinderen. Luca kijkt naar Bumba terwijl Erik het eten opwarmt.
Aan tafel hebben we strijd met Luca over het eten. En aangezien ik niet eten geen optie vind, omdat hij niks meer mag eten, na twaalven, geven we hem een grote papfles. Dan heeft hij in ieder geval een gevulde maag.

Na het eten geef ik Giulia de fles. En als ze klaar is leg ik haar in de box. Ik ga Luca even douchen, terwijl Erik chocola voor me haalt, de schat! <3

Na het douchen is het bedtijd en Luca gaat lief slapen. Giulia is in de box in slaap gevallen. Dus ga ik snel douchen. Als ik klaar ben is zij weer wakker. Ik ga haar verschonen en in haar pyjama hijsen terwijl Erik onder de douche staat.

Ik zet haar even op de bank neer, zodat ik mijn vest aan kan trekken.

Inmiddels zitten we op de bank. Giulia ligt bij Erik op schoot te slapen.
Dus ga ik nog maar een lekker bakkie zetten! Kunnen we zo meteen weer lekker thuis voor de buis kijken.

Fijne avond!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.