Bekkentherapeut

Aangezien ik acht weken na de bevalling ben gaan hardlopen en dat niet al te best ging, moest ik me van de bekkentherapeut melden als ik ontzwangerd zou zijn. Inmiddels is Giulia negen en halve maand en zou ik dus ontzwangerd moeten zijn. 
Vandaag ben ik op controle geweest bij de bekkentherapeut. Het gesprek begon goed, maar ze wilde me toch nog even onderzoeken. En het is maar goed dat ze dat gedaan heeft, want deze controle was alleen maar vanwege het hardlopen, wat ik graag weer op wil pakken. Helaas mag dat voorlopig nog niet. Mijn bekkenbodem functioneert namelijk niet meer. En het is volgens de bekkentherapeut wel een wonder dat ik er geen last van heb. Toch wil ze er wel mee aan de gang gaan, want het is een kwestie van tijd tot er verzakking optreedt. En dan ben ik verder van huis. Oefeningen hebben voor mij helaas weinig nut, aangezien ik ze dan verkeerd uit zou voeren (dat heb ik na de bevalling dus ook verkeerd gedaan). De spieren rondom mijn bekkenbodem moeten geprikkeld gaan worden. In de hoop dat mijn bekkenbodem weer gaat doen wat het moet doen. 

Ik ga enigszins aangedaan weg bij de bekkentherapeut. Het viel toch rauw op mijn dak, dat ik voorlopig niet mag hardlopen. Ik wilde al geen afspraak maken, omdat ik bang was voor het antwoord. En nu blijkt, dat mijn angst dus niet voor niks was. 

Ik ga me maar eens verdiepen in de therapie die ik ga krijgen. Hopelijk ga ik dan over twee weken enigszins gerustgesteld terug naar de bekkentherapeut. 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.