Baan gezocht

Al enige tijd hangt er bij ons een rotsfeer op de zaak. Niet onderling hoor, maar er wordt al maanden vergaderd, vergaderd en nog eens vergaderd door het managementteam. Zoveel vergadering waardoor wij ook al wel enige tijd door hebben dat er iets speelt. 

Afgelopen woensdag kwam dan eindelijk het hoge woord eruit. Er wordt gereorganiseerd. In individuele gesprekken kreeg iedereen te horen wat er zou gaan gebeuren. En ook ik kreeg dat gesprek, alleen vertelde ze me niet wat ik wilde horen. Ook ik sta vanaf 1 november op straat, na bijna elf jaar trouwe dienst en een heel groot hart voor de zaak. Helaas telt dit niet mee in de afwegingen. En waar deze afwegingen wel op gebaseerd zijn weet ik niet. Hopelijk word me dat aanstaande dinsdag verteld. 

De afgelopen dagen zijn een beetje als een roes voorbij gegaan. Woensdag leek het thuis wel of er iemand was overleden, zo voelde het ook. Donderdag ben ik wel naar de zaak gegaan, maar echt werken lukte niet. Wel heb ik al wat sollicitatiebrieven gemaakt en verstuurd. Dus wie weet vloeit daar iets uit voort. Wel is mijn streven om voor 1 november een andere baan te hebben. Dat zou het meest ideale scenario zijn. Maar goed de tijd zal het leren. 

Vandaag wel al mijn diploma’s en certificaten opgezocht. En dat zijn er dus meer dan ik dacht, dus dat is dan wel weer heel positief en vooral handig. 

Tips voor vacatures in de scheepvaart en transport zijn zeer welkom!! 

Wordt vervolgd…. 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.