Avondje uit! 

Voor het eerst sinds december zijn we weer eens samen een avondje uit geweest. Het was alweer veel te lang geleden en ook echt even nodig. 

De avond begon met gezellig eten bij vrienden, die op de kinderen pasten. Na het eten zijn wij naar Rotterdam gereden, waar we een avondje door brachten in het Nieuwe Luxor theater. 

  

 Aangezien Erik uit Utrecht komt, leek het ons leuk om een show van Tineke Schouten bij te wonen. En wat is het toch een heerlijk mens met al haar typetjes, die werden afgewisseld voor wat serieuzere liedjes. Zelf hou ik daar nooit zo van, maar het hoort er nu eenmaal bij. Maar ze is op haar best als ze lekker Utregs mag lallen 😉

    
De show duurt best lang trouwens. Om acht uur begon het en met tussendoor een pauze van een kwartier, eindigde het pas om kwart voor elf. Overigens verbaasde het me wel dat er aardig wat mensen op leeftijd zaten bij haar show. Had ik eigenlijk niet verwacht.

De show is wel echt een aanrader. Dus als je de kans krijgt zou ik zeker gaan. 

Wij hebben in ieder geval genoten van onze avond uit. En van het uitslapen, voor zover je half acht uitslapen kan noemen 😉 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.