Avond vol jeugdsentiment

Toen ik nog jong was en er nog schattig uitzag en mijn broertje in de zomervakanties meeging met mijn vader op de vrachtwagen, keek ik met mijn moeder altijd naar The Sound of Music en Sissi. Dat waren onze qualitytime momenten samen. En ik kijk daar met veel plezier op terug.

Toen mijn moeder in november dan ook voorstelde om naar de musical The Sound of Music te gaan, hoefde ik daar uiteraard niet over na te denken en zei ik meteen ja. 

Donderdag was het dan eindelijk zo ver. Mijn moeder en ik gingen naar The Sound of Music. En wat was het gaaf en wat heb ik moeten denken aan vroeger. Sentimentele doos die ik ben, heb ik uiteraard een heleboel tranen weg moeten slikken. Maar het was het allemaal waard en het is echt een aanrader. 

Aan het eind stonden mijn moeder en ik samen onze tranen weg te vegen. Wat een avond vol jeugdsentiment al niet met je kan doen. En ooit hopen mijn moeder en ik dat we Giulia ook mee kunnen nemen naar deze musical! Al is het maar, omdat we allebei vinden dat deze film/musical bij de opvoeding hoort 🙂

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.