Another day at work

 
Een aantal weken geleden kreeg ik een beoordelingsformulier op mijn bureau. Ik was enigszins verbaasd, want ik ben niet gewend om een beoordelingsformulier te krijgen bij een contractverlenging. De beoordeling was erg positief. En wat ik persoonlijk superfijn vind, dat de mening van mijn collega’s ook telt. Ze hebben allemaal een stukje gemaild en het is zo leuk om te lezen, dat ik echt een van hun ben. En dat al binnen zo’n korte tijd. Zo schreef één van mijn collega’s “Ik kan nu wel zeggen dat ze een aanwinst is voor het team” en een andere collega zei “Ze kan zo heerlijk met ons mee lullen als one of the guys” Heerlijk toch om zulke complimenten te krijgen en daar ben ik best wel een beetje trots op. 

Drie weken geleden tekende ik al een aanzegging voor het verlengen van mijn contract en vorige week tekende ik mijn nieuwe contract voor bepaalde tijd. Vanmiddag werd dit contract op mijn bureau gelegd, nu ook met de handtekening van de directeur. 

De komende acht maanden ben ik dus sowieso nog aan het werk. En ik was niet van plan om daarna ergens anders te gaan werken 😉 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.