Alweer ziek

Pfff…. Wat een kaaaa uuuuu teee nacht!! Buiten het feit dat ik zwaar verkouden ben, was Luca ook van kwart over een tot drie uur wakker. Hij wilde zelfs in ons bed niet meer slapen. Wat tot behoorlijke irritaties leidt bij zowel Erik als mij. Om drie uur ben ik het zat en ga ik Luca terug leggen in zijn bed. Hij moppert nog heel even, maar daarna is hij stil. Althans dat lijkt zo, want na twintig minuten begint hij weer te mopperen. Uiteindelijk val ik tegen vieren in slaap.

Om negen over zes schrik ik wakker, we hebben ons verslapen en hoe. Ik maak Erik snel wakker en ga er meteen uit. Ik kan hier zo niet tegen, maar goed niks aan te doen. Gelukkig werken de kinderen mee, waardoor ik nog voor half acht op het kdv ben, wel jammer dat ik daarvoor wel nog even moest krabben. Gelukkig had ik Giulia al wel goed ingepakt voor eventuele kou.

Op het kdv breng ik eerst Giulia weg en daarna Luca. Het wordt een wat vluchtiger afscheid dan normaal en ik voel me daar behoorlijk schuldig over.
Om kwart voor acht rijd ik weer weg van het kdv en ik kom er achter dat ik moet tanken, gelukkig haal ik het nog naar de Waalhaven toe zodat ik ook gewoon daar kan tanken. Uiteindelijk loop ik om iets voor half negen de afdeling op. Ik ben gelukkig nog op tijd. Al weet ik niet waarvoor, aangezien het systeem echt megatraag is.

Om tien uur gaat het brandalarm af, een ontruimingsoefening. Lekker ook als je strontverkouden bent, gelukkig hangt mijn jas gewoon over mijn stoel, dus kan ik die zo aanschieten.
En daar sta je dan met je goede gedrag, te wachten tot we weer naar binnen mogen.

IMG_8398.JPG

Als we weer binnen zijn, doet het systeem nog steeds niet wat het moet doen. Ik maak af waar ik mee bezig ben. En ga daarna naar mijn manager toe om me ziek te melden en daarna naar huis toe, zodat ik lekker op bed kan liggen.
Mijn ouders zijn nog volop aan het schoonmaken. En ik blijf op de bank zitten tot ze weg zijn, best raar om dan niet mee te helpen. Als ze weg zijn, duik ik snel mijn bed in. Het lukt me niet om in slaap te komen, ik heb het koud en zelfs met mijn joggingsbroek aan krijg ik het niet warm. Ik doezel alleen maar. Maar toch is dat wel fijn.

Erik staat in een flinke file en vraagt of ik de kinderen op wil halen, uiteraard doe ik dat. Ik heb ook niet veel keus, kan ze moeilijk op het kdv laten zitten 😉
We komen wel tegelijk weer thuis aan en ik ontferm me over de kinderen. Giulia krijgt sperziboontjes, die haar beter smaken dan gisteren. En daarna kijk ik samen met Luca naar het Sinterklaasjournaal.

Het eten smaakt me niet en ik eet dan ook maar een paar happen.
Na het eten ruimt Erik de boel op en Luca en ik kijken nog een keer naar het Sinterklaasjournaal. Als ik in de box kijk, ligt Giulia al half op haar buik gedraaid, zo gaat het wel heel snel.

Na het Sinterklaasjournaal ga ik douchen en Erik legt Giulia op bed. Luca wil ook douchen en belandt uiteindelijk in bad. Na het bad ga ik Luca voorlezen en leg ik hem op bed.

Ik zit nu nog op de bank, neem zo nog een bakkie en daarna ga ik lekker slapen, hopelijk een goede nacht, zodat ik morgen weer kan werken.

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.