After holiday

Om tien voor half acht word ik wakker van Luca! Wauw! Ik mocht gewoon uitslapen. Helemaal top! Erik slaapt nog en ik laat hem liggen.

Ik haal Luca uit bed en ook Giulia ligt al te mopperen, dus ik haal haar ook meteen uit bed.
Ik wil voor Luca een papfles maken met nutrilon, bij gebrek aan gewone melk, maar bedenk me ineens dat in de babybox drinkontbijt zat en geef hem dat maar. Nu ben ik blij dat ik nog weleens wat bewaar 😉
Luca vindt het lekker, gelukkig.

Tegen achten komt ook Erik uit bed.
Ik ga alvast aan de was beginnen.
Als we een bakkie gedaan hebben, gaan we de kinderen wassen en aankleden. En ik hang alvast de eerste was op.
Daarna gaan we zelf wassen en aankleden, om vervolgens boodschappen te gaan doen.

Rond kwart voor twaalf zijn we terug. Luca is weer eens in slaap gevallen onderweg dus die leg ik in bed. En ook Giulia slaapt nog.
We ruimen de boodschappen op en ik hang nog een was op. Daarna geeft Erik Giulia de fles en ik ga even lunchen. En als ik klaar ben wisselen we even om zodat Erik ook kan eten.

Vanmiddag doen we eigenlijk weinig.
Ik draai nog een was en verder shop ik online nog wat rompertjes voor Giulia en keukentextiel bij Hema.

Voor Luca kochten we bij Albert Heijn een shortama, hij moest hem even passen, maar hij wil hem meteen niet meer uit. Hij neemt pyjamadag wel heel serieus 😉

En dan is het vandaag alweer 8 weken geleden dat ik beviel van Giulia. Wat gaat de tijd toch ongelofelijk snel. Echt niet normaal.

Luca en ik gaan nog even een pakketje afgeven bij de Spar. Even samen een stukje wandelen, terwijl Erik bij Giulia blijft.
Zowel op de heen- als de terugweg heeft Luca het alleen maar over opa en oma. Volgens mij mist hij ze een beetje. Wat ik niet gek vind na een hele week opa en oma.

We eten al op tijd omdat we alle drie trek hebben. Erik maakt het eten vandaag.
Na het eten ruim ik de keuken op.
Luca mag nog even spelen, maar daarna is het echt badtijd. Hij gaat samen met Erik badderen, terwijl ik de was opruim en Giulia in bed leg.

Ze heeft er weinig zin in. En ligt lekker dwars in bed.

De kinderen liggen alweer een poosje te slapen. Erik zit achter de Mac en ik zit op de bank. Beetje tv kijken en mijn social media onderhouden 😉

Fijne zaterdagavond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.