Afscheid babygroep

En wederom een klote nacht. Ik heb slechts twee uur geslapen, door mijn eigen gehoest. Ik heb zelfs op de bank geslapen om Erik en de kinderen niet wakker te maken met mijn gehoest. Er komt dus niks terecht van mijn voornemen om vandaag te werken. Giulia is er al om vijf uur, wat best knap is vanaf gisteravond tien voor acht en er zat nog 70 cc in haar fles. Wel jammer dat ik net lekker sliep, maar ja niks aan te doen.
Ik ga eruit en als ze de fles leeg heeft leg ik haar nog even terug. Erik is inmiddels ook wakker, want die moet er uit. En ook Luca is wakker aan het worden. Erik legt Giulia bij ons in bed. Ik kleed ze allebei aan en daarna eet Luca zijn ontbijt.
Aangezien we toch vroeg zijn, kan ik ze net zo goed op tijd naar het kdv gaan, zodat ik daarna mijn bed weer in kan duiken.
Dat doe ik dan ook en ik slaap tot kwart over tien. Ik blijf tot twaalf uur lekker in bed liggen. Maar besluit wel om er daarna uit te gaan, want ik heb het idee dat ik me dan beter ga voelen. Helaas is dat niet waar. Ook op de bank voel ik me beroerd. Maar ja niks aan te doen. Ik kijk Gossip Girl op Netflix. En tegen vieren ga ik me wassen en aankleden. Het is vandaag Luca’s laatste dag bij de baby’s op het kdv, zucht!! En ik ga hem ophalen. Tijd gaat veel te snel, ik bedoel hij is pas eergisteren geboren 😉

Om half zes zijn we thuis. En Erik staat in de file. Hij is pas om tien over zes thuis.
Ik geef Giulia eten en kijk met Luca het Sinterklaasjournaal, twee keer 😉
Erik haalt meteen eten.
En na het eten geef ik Giulia haar fles. Als die bijna leeg is, ga ik nog even puzzelen met Luca.
Erik is inmiddels ook ziek, wat niet echt op schiet, aangezien hij twee weken geleden ook al ziek was 🙁

De kinderen liggen op tijd op bed, maar liggen inmiddels bij ons op schoot te slapen, waar ging het mis 😉

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.